Başkan Ak, Kur'an Kursu Birincilerine Bisiklet Hediye Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Ak, Kur'an Kursu Birincilerine Bisiklet Hediye Etti

Başkan Ak, Kur\'an Kursu Birincilerine Bisiklet Hediye Etti

Keçiören Belediyesi ve Keçiören Müftülüğü’nün her yıl birlikte düzenlediği Yaz Kur’an Kursu dönemi birincileri ödül töreni, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın da katılımıyla yapıldı.

22.08.2015 11:23

Keçiören Belediyesi ve Keçiören Müftülüğü'nün her yıl birlikte düzenlediği Yaz Kur'an Kursu dönemi birincileri ödül töreni, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın da katılımıyla yapıldı.

Yaz Kur'an Kursu birincileri ödül törenine katılan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, kurs birincilerine teşvik amacıyla bisiklet hediye etti. Aşağıeğlence Merkez Camii'nde gerçekleştirilen törende 13 camide açılan yaz Kur'an Kursu'nda birinci gelen öğrenciler ödüllerine kavuştu. Törene Başkan Mustafa Ak'ın yanı sıra Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim, Keçiören Müftüsü Dr. İhsan İlhan, Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Sabri Akpolat ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Böyle güzel ve anlamlı bir programın gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek söze başlayan Mustafa Ak, "Her yıl camilerimizde Kur'an Kursları açıyoruz ve programlarımızı düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Bu yıl çocuklarımızı daha da teşvik etmek amacıyla hediye de veriyoruz. Öğrendikleri Kur'an'ın ne kadar değerli olduğunu daha da anlamalarını istiyoruz. Dereceye giren ve Kuran Kurslarımıza katılan bütün öğrencilerimizle gurur duyuyorum. Güzel insanlar olmalarını memleketine milletine iyi hizmetler yapan hayırlı evlatlar olmalarını diliyorum" dedi.

Keçiören'de bulunan camilerin eğitim yuvası olduklarını hatırlatan Nusret Dirim ise, "Programımızda bu yıl Keçiören'de 50 bin öğrencimiz eğitim aldı. Keçiören'in nüfusuna göre az bir oran, ama bu sayının gelecek senelerde daha da artacağına inanıyorum. En büyük hedefimiz çocuklarımızın Kuran öğrenmeleridir" diye konuştu.

"ALLAH'I TANIYAN NESİLLER YETİŞİYOR"

On asırdır İslam dinine hizmet etmiş bir millet olduğumuza dikkat çeken Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Sabri Akpolat da, "Düzenlenen böylesi güzel programlara yeni neslimizi Cenab-ı Allah'ı tanıyan ve Resullulah'ın ahlakıyla donanmış nesiller olarak yetişmesi bizleri çok mutlu ediyor" dedi.

Konuşmaların ardından Keçiören sınırları içerisindeki 13 camide açılan yaz Kur'an Kursları'nda birinci olan öğrenciler bisikletlerini Başkan Ak ve protokol heyetinin ellerinden aldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ak, Kur'an Kursu Birincilerine Bisiklet Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement