Başkan Altay Spor Okulu Öğrencileriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Altay Spor Okulu Öğrencileriyle Buluştu

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediyesi yaz spor okullarında çalışmaları yerinde görmek için ziyaret gerçekleştirdi.

20.07.2014 13:51

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediyesi yaz spor okullarında çalışmaları yerinde görmek için ziyaret gerçekleştirdi.

Eğitim verilen salonlar ve sahalarda çocuklarla bir araya gelen Altay, sporcular ve aileleri ile sohbet etti.

Selçuklu Belediyesinin Türkiye'nin en büyük amatör spor kulüplerinden birine sahip olduğunu ve birçok branşta lisanslı spor yetiştirdiklerini ifade eden Altay, yaz aylarında da çocuklara hizmet eden kulüpte, 3 bin 800 çocuğun spor hizmeti aldığını söyledi.

Selçuklu'da sporun altyapısına ciddi katkı sağladıklarını belirten Altay, "Tesisleşmesini tamamladığımız Selçuklu'da çocuklarımıza sporu sevdiriyoruz. Amacımız çocukların tamamının yıl boyunca spor yapmasını sağlamak" dedi.

Yapılan çalışmalar ve yatırımlar neticesinde özellikle spor yapan çocukların sayısında ciddi artış yaşandığına dikkati çeken Altay, bu durumun kendilerini çok sevindirdiğini ancak sayının daha da artması gerektiğini vurguladı.

Çocukların yalnızca yaz tatilinde değil yıl boyu spor yapması gerektiğine işaret eden Altay, şunları kaydetti:

"Bu konuda tesis yatırımlarına devam edeceğiz. Ancak çocuklarımızın sürekli spor yapabilmesi için ailelerin de teşvikine ihtiyaç olmalı. Belediyemiz yaptığı yatırım ve hizmetlerin yanında özellikle spor konusunda da ciddi çalışma yapmaktadır. Gerçekleştirilen çalışmalarımız neticesinde spor yapan çocuklarımızın sayısında ciddi artış yaşanıyor. Hedefimiz bu sayının yılın her ayına yayılarak artması olacaktır. Çocuklarını spor okullarımıza gönderen hemşehrilerimize teşekkür ediyor ve çocuklarımıza başarılar diliyorum."

Basketbol, futbol, hentbol, jimnastik, tekvando, voleybol, karate, wushu, kick boks ve judo branşlarında 11 spor salonu ile 40 suni çim sahada eğitim verilen Selçuklu Belediyesi yaz spor okullarında, eğitimlerin 5 Eylül'de sona ereceği bildirildi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Altay Spor Okulu Öğrencileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement