Başkan Çetin'den Yeni Yıl Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Çetin'den Yeni Yıl Mesajı

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, “Sevinci ve hüznü birlikte yaşadığımız 2015’i geride bırakırken yeni yılın hepimize huzur, mutluluk getirmesini temenni ediyorum” dedi.

31.12.2015 16:40

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, "Sevinci ve hüznü birlikte yaşadığımız 2015'i geride bırakırken yeni yılın hepimize huzur, mutluluk getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin yayımladığı yeni yıl mesajında tüm insanlığın yeni yılını tebrik ederek 2016'nın umutların çoğaldığı, barış ve kardeşliğin dünyaya egemen olduğu, terör ve şiddetin son bulduğu bir yıl olmasını diledi.

2015'te herkesi derinden üzen hadiselerde şehit olan güvenlik güçlerine ve terör eylemlerinde katledilen vatandaşlara bir kez daha Allah'tan rahmet dileyen Başkan Çetin, mesajında şunları kaydetti:

"2015 yılında birçok acı hadiseyi milletçe yaşadık. Hepimizi derinden üzen bu olaylarla aziz milletimizin arasına nifak sokmak isteyenler, bizi birbirimizden ayırmak isteyenler, kan ve şiddetten beslenenler tarih boyunca hep kaybetmiştir. Bundan sonra da kaybedecektir. Bu güzel vatan toprağında herkesin kardeşçe, barış içinde yaşadığı, terörün son bulduğu, umutların çoğaldığı, iyilik ve merhametin dünyaya egemen olduğu bir yıl olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta kıymetli hemşerilerim olmak üzere tüm insanlığın yeni yılını tebrik ediyorum." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çetin'den Yeni Yıl Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement