Başkan Küçükler'den Bayram Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Başkan Küçükler'den Bayram Müjdesi

Başkan Küçükler\'den Bayram Müjdesi

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Tarihi Taşambarlar'ın yapılan protokolle belediyenin hizmetine girdiğini ifade ederek, söz konusu yerin Kapalı Çarşı veya Mısır Çarşısı konseptiyle halkın hizmetine sunulacağını söyledi.

17.10.2013 09:53

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Tarihi Taşambarlar'ın yapılan protokolle belediyenin hizmetine girdiğini ifade ederek, söz konusu yerin Kapalı Çarşı veya Mısır Çarşısı konseptiyle halkın hizmetine sunulacağını söyledi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, AK Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından Palandöken Aile Çay Bahçesi'nde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. AK Parti Erzurum Milletvekilleri Dr. Cengiz Yavilioğlu, Muhyettin Aksak, Adnan Yılmaz ve Fazilet Dağcı Çığlık, Eski Milletvekilleri Ömer Özyılmaz, Saadettin Aydın ve Muzaffer Gülyurt, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ve Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, teşkilat üyeleri ve Erzurumluların iştirak ettiği bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Başkan Küçükler, Kurban Bayramı'nın önemine vurgu yaptı. Küçükler, şöyle dedi: "Kurban Bayramı, birlik ve beraberliğimize vesile olan özel bir gündür. Kurban, Allah'a yaklaşmaktır, teslimiyettir, Müslümanların bir araya gelmesidir. Güzel bir ibadet yapıp kurbanlarımızı kestik. Kur'an-ı Kerim'deki Hac Suresi 37. Ayet'te şöyle deniliyor: 'Kurban'ın, o kestiğiniz hayvanların ne eti ne de kanı Allah'a ulaşmaz. Sadece sizin takvanız, sizin samimiyetiniz Allah'a ulaşır.' İnşallah biz de bayramımızı bu duygularla yaşarız. Ailemizle bu güzel günleri yaşayalım. AK Parti'mizle bir araya gelelim, sıkı olalım, birlik olalım, bütün olalım, diri olalım. İnşallah Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde AK Parti, Erzurum'a ve Türkiye'ye çok ciddi hizmetler yapmaya devam edecektir. Çünkü AK Parti hem Türkiye'nin hem de dünyaya yön veren bir partidir."

"İslam coğrafyası kan ağlıyor"

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, İslam coğrafyasında akan kanın durması gerektiğini ifade ederek, yaşanan bu hüzünle bir bayramı daha geçirdiklerini bildirdi. Başkan Küçükler, şöyle devam etti: "Saygı değer Başbakanımız bu konuda kendisini görevli biliyor. Bir yerde zulüm varsa, kan ve gözyaşı varsa bu vahşet özellikle İslam coğrafyasındaysa her Müslüman'ın banane deme şansı yok. Bugün Türkiye önemli bir sınav veriyor. Bugün İslam coğrafyasındaki kardeşlerimizin hüznüyle bu bayramı yapıyoruz. Evet kurban kesmek güzel bir ibadet ama insan kesmek çok adice ve vahşet bir durum. İnşallah dünya bu zulümden kurtulacaktır. İnşallah İslam'ın emirleri hüküm sürecektir."

"Erzurum'a hizmet için gece gündüz çalıştık"

Başkan Ahmet Küçükler, Erzurum'a hizmet etmek için yerel yönetimler olarak gece gündüz çalıştıklarını kaydetti. Küçükler, sözlerini şöyle sürdürdü: "AK Partili yerel yönetimler her kent ve ilçede icraatlarını ortaya koydu. Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerle birlikte hep birlikte Erzurum'a hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katıp çalıştık. Allah'a hamd olsun 9 yıl önceki Erzurum şuan yok. Şehrimiz şuan özel bir görünüme kavuştu. Bugün birçok sıkıntısını çözmüş ve büyük projelerini gerçekleştirmiş bir Erzurum var. Devam eden yatırımlarımız var. Hayvancılık sektöründe çığır açacak olan Et ve Et Ürünleri Tesisi bitmek üzere. Şuan Erzurum'un Atıksu Arıtma Tesisi de bitmek üzere. Bitmiş olan birçok projemiz var. İnşallah Sayın Başbakanımızın gelişiyle bu yatırımların açılışını gerçekleştireceğiz."

Bayram müjdesi

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Tarihi Taşambarlar'ın Milli Savunma Bakanlığı ile yapılan protokolle belediyenin hizmetine girdiğini vurguladı. Küçükler, söz konusu yerin Kapalı Çarşı veya Mısır Çarşısı konseptiyle halkın hizmetine sunulacağını anımsattı. Başkan Küçükler, "Bayram günü bir müjde vermek istiyorum. Erzurum'u turizm kenti yapmak için kolları sıvadık. 2011 gibi büyük bir organizasyonu yaptık. Bugün burada bir müjde vermek istiyorum. Erzurum'un yıllardan beri beklediği Taşambarlar artık belediyemizin hizmetine girdi. Biz protokol imzaladık. Protokol çerçevesinde Taşambarlar Erzurum'un kapalı çarşısı veya Mısır Çarşısı olarak hizmete girecek" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Küçükler'den Bayram Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement