Erdemli Belediye Başkanı Tollu Okulları Ziyaret Ediyor - Son Dakika
Yerel

Erdemli Belediye Başkanı Tollu Okulları Ziyaret Ediyor

Erdemli Belediye Başkanı Tollu Okulları Ziyaret Ediyor

Erdemli Belediye Başkanı Tollu, ilçedeki okulları ziyaret ederek, belediyenin kapılarının okullara her zaman sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

23.01.2014 15:04  Güncelleme: 15:03

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçedeki okulları ziyaret ederek, belediyenin kapılarının okullara her zaman sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

Tollu, emekli öğretmenlerden oluşan bir heyetle Erdemli'deki okulları ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. İlçe merkezinden sonra köy ve beldelerdeki okulları da ziyaret edeceklerini kaydeden Tollu, "Şimdiye kadar elimizi atmadığımız, hizmet götürmediğimiz okulumuz kalmadı. Okullarımıza, geleceğimizin teminatları bu gençlerimize yaptığımız hizmetler bizim için onurdur" dedi.

Erdemli Belediyesi'nin eğitim öğretime verdiği değerden bahseden Tollu, şöyle devam etti; "Geleceğin mimarları bu gençlerdir. Biz bu gençlere ne kadar hizmet etsek azdır. Onların eğitim öğretimine bir nebze katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bizlere. Bizler kalıcı olmak istiyoruz. Bu nedenle de yatırımımızı gençlere yapıyoruz. Belediye olarak 5 yılda eğitim öğretime verdiğimiz katkılardan bunu anlayabilirsiniz. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye yardımı, kıyafet yardımı yaptık. Yardımlarımız bundan sonrada devam edecektir. Her zaman gençlerle iç içe olduk, onları dinledik. Daha anaokuluna giden bir öğrenci yolda beni gördüğü zaman 'Mükerrem Amca' diyip elimi öpüyor. Bunun mutluluğu asla tarif edilemez."

Öğretmenlerin kutsal bir görevi icra ettiklerine değinen Tollu, onların elleri öpülesi insanlar olduğunu belirtti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli Belediye Başkanı Tollu Okulları Ziyaret Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement