Bayraklı'da Dört Okul Elden Geçti - Son Dakika
Yerel

Bayraklı'da Dört Okul Elden Geçti

Bayraklı\'da Dört Okul Elden Geçti

İzmir'in Bayraklı ilçe Belediyesi Çamkıran Ortaokulu, Ömer Özkan, Cemal Gürsel, Muzaffer Taşdemir İlkokullarında bakım ve onarım çalışması yaptı.

06.02.2015 10:52  Güncelleme: 11:20

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, belediyesi tarafından Çamkıran Ortaokulu, Ömer Özkan, Cemal Gürsel, Muzaffer Taşdemir İlkokullarında bakım ve onarım çalışması yapıldı.

Bayraklı ilçesinin Belediye Başkanı Hasan Karabağ, geçtiğimiz ay kendisini ziyaret edip okullarındaki eksiklerini giderilmesini isteyen Çamkıran Ortaokulu öğrencilerine verdiği sözü yerine tuttu. Ekiplere talimat veren Karabağ, Çamkıran Ortaokulu, Ömer Özkan, Cemal Gürsel, Muzaffer Taşdemir İlkokullarında onarım çalışmaları yapılmasını istedi. Harekete geçen ekipler, yarıyıl tatilini de fırsat bilerek okullarda bakım ve onarım çalışması yaptı.

Yamanlar Mahallesi'nde bulunan Cemal Gürsel İlkokulu'nun iç ve dış cepheleri boyanıp çatısına izolasyon yapıldı. Manavkuyu Ömer Özkan İlkokulu'nun da dış cephesi boyanıp çatı izolasyonu tamamlandı. Osmangazi Mahallesi'ndeki Muzaffer Taşdemir İlkokulu ile Manavkuyu Mahallesi'nde bulunan Çamkıran Ortaokulu'nun ise bahçe korkulukları tamamen yenilendi.

İlçede bulunan tüm okullara sürekli yardım ettiklerini ifade eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "arıyıl tatilinde çocukların okulda olmadığı dönemde ekipleri görevlendirdik. Boya badana, korkuluk ve çatı izolasyonu gibi birtakım ihtiyaçları karşıladık. Okullarımıza yardım etmeye ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı'da Dört Okul Elden Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement