BBP Genel Başkan Yardımcısı Kartal Oyuna Gelmeyeceğiz - Son Dakika
Güncel

BBP Genel Başkan Yardımcısı Kartal Oyuna Gelmeyeceğiz

BBP Genel Başkan Yardımcısı Kartal Oyuna Gelmeyeceğiz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, BBP'yi dinleyeceklerine PKK'yı, KCK'yı dinlesinler.

30.11.2014 23:25

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, BBP'yi dinleyeceklerine PKK'yı, KCK'yı dinlesinler. BBP'yi iftiralarla ele geçirmek istiyorlar. Bunu başaramayacaklar, oyuna gelmeyeceğiz dedi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, partisinin Gaziantep İl Başkanlığı'nın Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'na katıldı. Büyük Birlik Partisi'nin dinlenildiği ve takip edildiği yönündeki iddiaları değerlendiren Kartal, BBP'yi dinleyeceklerine PKK'yı, KCK'yı dinlesinler. BBP'yi iftiralarla ele geçirmek istiyorlar. Bunu başaramayacaklar, oyuna gelmeyeceğiz. BBP, çizgisini değiştirdi şeklinde yaftayı vuruyorlar. Bizim hiçbir grupla bağlantımız yok. Biz Türkiye'nin yerli, bağımsız ve bağlantısız tek hareketiyiz dedi.

'DEMİRTAŞ'I, ÖCALAN'I MELEKLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYORLAR'

Çözüm sürecine yönelik uygulanan politikanın eleştiren Kartal, şunları söyledi

Çözüm sürecine ilişkin şu an uygulanan politikalarla bu ülke bölünür. Süreç bu şekliyle devam ederse, bu ülke bölünmenin eşiğinde. Bunu ben söylemiyorum. PKK'ya ve KCK'ya operasyon yapan emniyet müdüründen, en alttaki polis teşkilatına kadar, emekli olan, açığa alınan ya da ihraç edilen polislerin tamamı söylüyor. İktidar partisinin içinde İçişleri Bakanlığı görevi yapmış insan diyor ki 'Bu çözülme süreci bu ülkeyi böler.' Bakanlar bilmiyor, milletvekilleri bilmiyor, millet bilmiyor, basın bilmiyor. Kim biliyor Madem millet için iyi bir şey, madem ülkeye rahatlık getirecek çıkın millete açıklayın. Millet ona göre oyunu kullansın. Çıkın bu millete Oslo görüşmelerinin maddelerini açıklayın. Gizli kapaklı kapılar ardında bir şeyler yapmayın. Size oy veren bu millet, size vergiyi veren bu millet, size askeri veren bu millet ama siz kapalı kapılar ardında PKK ve KCK yöneticileriyle oturuyorsunuz. Sadece mücadele etti gibi gösterdi, mücadele etmedi. Şimdi akşamları televizyonlarda sol Marksist dönme baykuşlar, şimdinin demokratları çıkmış her akşam Öcalan'ın ve PKK'nın faaliyetlerini anlatıyorlar. Demirtaş'ı, Öcalan'ı melekleştirmeye çalışıyorlar. ve Türk milletinin gözünün içine baka baka bunu yapıyorlar. Ama bizi çıkarmıyorlar. Türk'ün Kürt'ün Çerkez'in Boşnak'ın, Türkiye'de ay yıldızlı bayrak altında yaşama iradesi gösteren Türk milliyetçilerine bütün ekran kapalı. Ama kapalı olsun önemli değil. Biz Allah'ın izniyle kapı kapı gezeceğiz, bu millete bu davayı anlatacağız.

İmrali görüşmelerinin 'suç' olduğunu savunan Kartal, şöyle devam etti

Türkiye'de suçu ve suçluyu övmek suçtur. Ama gelinen noktada her hafta Öcalan denen adam kabinesini İmralı'da topluyor. Biri de çıkıp hemşerim ne yapıyorsun demiyor. Kimden izin alıyor Adalet Bakanlığı'ndan izin alıyor. Bunlar yarın Türk milletinin yüzüne bakamayacak, sokağa çıkacak yüzleri olmayacak. Osla görüşmeleri, çözüm süreci maddeleri açıklansın bunlar yaşanacak. Öcalan görüşmeleri kim yapıyorsa yapsın bir suçtur. BBP iktidar olduğunda da bu suçu işleyenlerin cezası bellidir, cezalarını da çekecekler inşallah.

Kartal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Tunceli ziyaretiyle ilgili de şunları söyledi

Eğer bir muhalefet liderine sayın Başbakan, 'Şuraya gidebiliyor musun Git' diyorsa, önce suçu kendinde arasın. Ülkeyi bu hale getirmişse kendindedir suç. Biz Çanakkale'de yatan dedelerin torunlarıyız. Şuanda bu torunları öyle yetiştirdiler ki Marksist, Leninist ve isyancı bir ruh yetiştirdiler. Bunu yetiştiren insanlara bu devlet müdahale etmedi. Onların öyle yetişmesine sebep oldu. Gitti adam, ne oldu Kendi gittiğinde nasıldı Kendi de Tunceli'ye gitti. Çevre illerden otobüslerle spor salonuna insanları yığdılar. Bin 500 polisi de aldı, girdi salonda konuştu, valiyi ziyaret etti çıktı geldi. Bu doğru mu Biz 2014 mahalli idareler seçimlerinde Siirt sokaklarında mehteran takımıyla gezdik. Sayın Başbakan onu da görmedi. Kendi yapabilir mi Sıkıysa yapsın. Biz kara toprağa gittik ve şehit verdik. Önce bunun hesabını versin. Biz gideriz Allah'ın izniyle.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BBP Genel Başkan Yardımcısı Kartal Oyuna Gelmeyeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement