Belediye Başkanı Tutal Dostluk Maçında - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı Tutal Dostluk Maçında

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü 1. Amatör küme ve Süper amatör kümede oynayacak futbol takımlarının 60 Evler Stadyumunda yaptığı dostluk maçına katıldı.

21.10.2016 09:35

2016- 2017 futbol sezonu maçlarına 23 Ekim'de başlayacak olan takımların dostluk maçına katılan Başkan Tutal, futbolculara kendi elleriyle tatlı ikram etti.

Bu yıl centilmence ve başarılı bir sezon hedeflediklerini kaydeden Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Celal Bican;'' bu yıl yeni bir yapılanmaya gittik. Bizden önceki yönetimdeki arkadaşlarımıza ben çalışmalarında dolayı teşekkür ediyorum. Yeni bir hedef doğrultusunda antrenör arkadaşlarımızla birlikte sizlerle çalışıyoruz. Bu yıl her şeyden önce temel hedefimiz ahlaklı, sportmence bir mücadele öncelikli amacımız hedefimiz bu. Sporcularımızın milli, manevi değerlere, ülkemize, memleketimize sahip bireyler olarak yetişmesini sağlamak''dedi.

Futbolculardan özellikle isteklerinin centilmence mücadele etmeleri olduğunu belirten Kulüp Başkanı Bican;''agresiflikten, sportmenlik dışı tavır ve davranışlardan mümkün olduğu kadar uzak kalmanız. Sizlerden bu doğrultuda hareket etmenizi istiyoruz. Başkanımız spor kulübümüze sonsuz destek veriyor. Kendilerine teşekkür ediyorum''şeklinde konuştu.

Başlayacak yeni sezonun futbolculara hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başlayan Başkan Tutal;''biz geldiğimiz günden itibaren Seydişehir'in çocuklarının hepsi bizim çocuğumuz, Seydişehir'in kulüplerinin hepsi bizim kulüplerimiz, hocalarımızın hepsi bizim hocalarımız mantığı ile hareket ettik. Kulüplerin hepsini imkanlar doğrultusunda eşit destekledik. Belediye Spor Kulübü de kendini tamamladı. Geçmiş dönemdeki arkadaşlarımız güzel hizmetler yaptılar kendilerine teşekkür ediyorum''dedi.

Seydişehir'in nüfusundaki ilçelerle kıyaslandığı zaman gerek futbol, gerek voleybol, gerekse ferdi sportif alanlarda çok üst çıtada olduğunu kaydeden Başkan Tutal;''ben daha çok amatör olmasını istiyorum. Ben istiyorum ki Seydişehir genci, Seydişehir'in çocuğu hangi alanda spor yapmak istiyorsa ister futbol, ister basketbol, ister karate hangi alanda yaparsa yapsın. Enerjisini meşru alanlarda atsın. Derslerinde akademik eğitim düşünüyorsa derslerinde başarılı olsun ve bizim milli, manevi değerlerimiz doğrultusunda gençlerimiz yetişsin. Sporun amatör alanda yapılması taraftarıyım. Tecrübelerimiz şunu gösterdi ne kadar dışarıdan sporcu alınırsa, hangi alan olursa olsun futbolda, voleybolda bir o kadar alanda bizim çocuklarımız devre dışı kalıyor. Bunun için biz kendi gençlerimizle yolumuza çıkalım. Onlarla devam edelim ve kendi gençlerimiz spor yapsın. Çok iddialı olmayabiliriz, ama bizim çocuklarımız yetişsin. Bizim çocuklarımız kendilerini ispatlasın. Bu yıl ki yapılaşmayı o doğrultuda yaptık. Öğretmeniz bir öğrenci elinden geleni yapıyorsa, ellide alsa yüzde alsa bizim başımızın tacıdır, niye elinden geleni yapmıştır. Bir sporcuda aynı. Yani antrenmanlara gelmişse, mücadelesini sahada yapmışsa, beyefendi bir şekilde oynamışsa galip oluruz, mağlup oluruz sonuç önemli değil. Biz üst lige geçeriz, geçemeyiz o önemli değil. Sonucu takdir edecek olan Allah. Biz hocalarımızla, sizlerle en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Yapılabilecek meşru mücadelenin tamamını ortaya koyduktan sonra sonuç ne olursa olsun, siz bizim başımızın tacısınız. İllaki şu olsun bu olsun demiyoruz. Başarı arzu ediyoruz. Ben bu sezonda özellikle sizin için sağlıklı, sıhhatli bir şekilde huzurlu, başarılı bir ortam diliyorum. Hocalarımız ellerinden geleni ve Seydişehir için yıllarca fedakarlık yaptılar. Ben kendilerine de ayrıca teşekkür ediyorum''dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Tutal Dostluk Maçında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement