Beşiktaş'ın Eski Başkanı Merhum Hakkı Yeten 26. Yılında Mezarı Başında Anıldı - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş'ın Eski Başkanı Merhum Hakkı Yeten 26. Yılında Mezarı Başında Anıldı

Beşiktaş\'ın Eski Başkanı Merhum Hakkı Yeten 26. Yılında Mezarı Başında Anıldı

Ali DANAŞ-İSTANBUL-DHA Zincirlikuyu Mezarlığı'nda kabri başında düzenlenen anma törenine Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ, Genel Koordinatör Levent Çifter, Taraftar ve Dernekler Sorumlusu Selçuk Kaynarkan, Yeten'in ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

16.04.2015 15:15

Ali DANAŞ-İSTANBUL-DHA

Zincirlikuyu Mezarlığı'nda kabri başında düzenlenen anma törenine Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ, Genel Koordinatör Levent Çifter, Taraftar ve Dernekler Sorumlusu Selçuk Kaynarkan, Yeten'in ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

Anma töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, " Beşiktaş, geleneklerine ve geçmişine çok bağlı olan bir camiadır. Baba Hakkı'nın da bu camiada yeri çok büyüktür. Bugün de işlerimizle uğraşırken hemen buraya gelip Baba Hakkı'ya dua etmeye koştuk. Burada bütün Beşiktaş sevenleri, Beşiktaşlı dostları ve Baba Hakkı dostlarını görüp hep beraber dua ettik. Ruhu şad olsun."diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş'ın Eski Başkanı Merhum Hakkı Yeten 26. Yılında Mezarı Başında Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement