Beyşehir'de Kurumlararası Voleybol Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'de Kurumlararası Voleybol Turnuvası

Beyşehir ilçesinde, kurumlararası voleybol turnuvası düzenlendi.

29.09.2014 18:03

Beyşehir ilçesinde, kurumlararası voleybol turnuvası düzenlendi.

Beyşehir Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından müşterek olarak düzenlenen kurumlararası voleybol turnuvası başladı.

Beyşehir Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvada 8 kurum bünyesinde oluşturulan voleybol takımları mücadele ediyor. Turnuvanın açılışında konuşan Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır, turnuvanın 13-19 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek amatör spor haftası kutlamaları çerçevesinde başladığını, 8 takımın eleme usulü yapılacak müsabakalara katılarak mücadele ettiğini söyledi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ise, turnuvanın düzenlenmesindeki amacın galip gelmekten ziyade kurumlar arasında birlik ve beraberliği ve dayanışmayı tesis etmenin yanısıra sportif hareketliliği sağlamak olduğunu belirterek, kardeşce ve sportmence geçen müsabakalar olması temennisinde bulundu. Turnuvaya katılan tüm ekiplere başarı dileğinde bulundu.

Konuşmaların ardından turnuvanın ilk müsabakası Beyşehir Belediyesi ile Beyşehir Devlet Hastanesi arasında oynandı. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beyşehir'de Kurumlararası Voleybol Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement