Biga'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Biga'dan Kısa Kısa

Biga Belediyesi ile meslek odaları işbirliğinde düzenlenen indirimli alışveriş günleri etkinliği kapsamında ünlü mankenler sokak defilesine katıldı.

20.12.2015 11:29

Biga Belediyesi ile meslek odaları işbirliğinde düzenlenen indirimli alışveriş günleri etkinliği kapsamında ünlü mankenler sokak defilesine katıldı.

Hasan Özden Sokağı'nda kurulan dev stantta podyumda Ece Gürsel, Tuğçe Sarıkaya, Seda Canpolat, Olga Fabi, Jenya Krivenko, Chantal Bruijn, Emrah Sobacı ve Batuhan Durma gibi mankenler sahne aldı.

Biga'daki alışveriş mağazalarının ürünlerini giyen mankenler, Bigalılara ilçede alışveriş yapmaları için teşvikte bulundu.

El emeği dönüşüm merkezi

Biga'da el emeği dönüşüm merkezi Alişdede Bilgi Evi'nde açıldı.

Belediye Başkanı İsmail Işık, açılışta yaptığı konuşmada, merkezin el işi yaparak geçimini sağlayan kadınlar için önemli bir yer olacağını söyledi.

Kadınların el emeklerini tüm Türkiye'ye satış yaparak Biga'yı marka şehir olma yolunda ilerleteceğine işaret eden Işık, "Üniversitemizde de el işleriyle alakalı kurslar düzenleyeceğiz. Şuana kadar 40 evden ürün geldi. Cüzi rakamlarla bu ürünleri satmaya çalışacağız. Kadınlarımızın ailelerine olan desteklerinden dolayı kutluyorum" dedi.

Açılışa, Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sarı, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan ile davetliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Biga'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement