Bozüyük Tdp Büro Amirliği'nden Engelliler Derneğine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Tdp Büro Amirliği'nden Engelliler Derneğine Ziyaret

Bozüyük Tdp Büro Amirliği\'nden Engelliler Derneğine Ziyaret

Bilecik’in Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan bayan polisler, eşleri ile birlikte Engelliler Derneğini ziyaret etti.

17.03.2015 16:43

Bilecik'in Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan bayan polisler, eşleri ile birlikte Engelliler Derneğini ziyaret etti.

Engelliler Derneği Başkanı İsmail Çelik, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, dernek olarak amaçlarının, engelliyi topluma kazandırmak, engelli ile ailelerini sosyalleştirmek ve özgüvenlerini arttırmak olduğunu söyledi. Başkan Çelik, dernek olarak Bozüyük Halk Eğitim Merkezi ve Bozüyük Belediyesinin işbirliği yaparak kurslar açtıklarını ve engelli ile ailelerinin topluma katılımlarını arttırdıklarını kaydetti. İsmail Çelik, "Şu ana kadar takı tasarım, İngilizce, işaret dili, bilgisayarlı muhasebe, satranç ve akıl oyunları kursları açtık. Karakalem ve resim kursumuzu geçen hafta başlattık. Kur'an dili ve eğitimi kursumuzun formlarını dolduruyoruz. Önümüzdeki günlerde kursumuz başlayacak. Engellilerimiz haftanın 5 günü bu faaliyetlerle uğraşıyor. Bu konularda bizlere en büyük desteği belediyemiz veriyor. Bizlere zaman ayırarak ziyaretimize gelen emniyet müdürümüzün eşine ve Toplum Destekli Polis (TDP) Büro Amirliği görevlilerine teşekkür ediyoruz. Kendileri her zaman bizlerin yanımızda olduklarını faaliyetlerimizi takdirle karşıladıklarını bildirdiler. Nazik ziyaretleri bizleri mutlu etti. Kendilerine çok teşekkür ederiz." dedi.

Ziyarette, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner'in eşi Şenay Güner, 'Sihirli Eller' kurslarından satranç ve akıl oyunları eğitmeni polis eşi Yıldız Akkök Apaydın, bayan polisler ve polis eşleri yer aldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Tdp Büro Amirliği'nden Engelliler Derneğine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement