Burhan Eşer, Gollerine Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Burhan Eşer, Gollerine Devam Ediyor

Burhan Eşer, Gollerine Devam Ediyor

Sivasspor'un orta saha oyuncusu Burhan Eşer, Fenerbahçe filelerini havalandırarak bu sezon ligdeki gol sayısını 7'ye çıkardı.

10.02.2014 12:05  Güncelleme: 13:01

Sivasspor'da son haftaların formda oyuncusu Burhan Eşer, dün de Fenerbahçe filelerini havalandırarak ligdeki gol sayısını 7'ye çıkardı.

Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos'un vazgeçilmezleri arasına girmeyi başaran gole dönük orta saha oyuncusu Eşer, ligde geride kalan 20 haftada tüm maçlarda forma şansı buldu ve bin 624 dakika görev aldı. Eşer, dün de 90 dakika sahada kaldığı Fenerbahçe maçında bir gol atarak, takımının galibiyetine önemli katkı sağladı.

Ligdeki gol sayısını 7'ye çıkaran Eşer, görev aldığı maçlarda 3 kez de sarı kart gördü.

Son 6 haftada 5 gol

Ligin 2. haftasındaki Torku Konyaspor ve 11. haftasındaki Bursaspor maçlarında rakip fileleri havalandıran Eşer, özellikle ilk devrenin son haftalarındaki performansıyla dikkati çekti.

Sivasspor'un ligde yaptığı son 6 lig maçında 5 kez gol sevinci yaşayan Eşer, 15. haftadaki Çaykur Rizespor (2), 16. haftadaki Akhisar Belediyespor, 17. haftadaki Kardemir Karabükspor ve 20. haftadaki Fenerbahçe maçlarında fileleri havalandırdı. Eşer, 18. haftadaki Kayserispor ve 19. haftadaki Torku Konyaspor maçlarında ise gol atamadı.

Kariyerinin zirvesinde

Daha önce formasını giydiği takımlarla Süper Lig'de yaptığı 181 maçta 20 kez gol sevinci yaşayan Eşer, Sivasspor formasıyla çıktığı 20 maçta 7 gol atarak kariyerinin en verimli dönemini yaşıyor.

Türkiye Futbol Federasyonunun sitesinden alınan bilgilere göre, Eşer'in Süper Lig karnesi şöyle:

Kulüp Maç  Gol Sivasspor 20 7 Mersin İdmanyurdu 16 2 Eskişehirspor 57 7 Gençlerbirliği 81 9 Diyarbakırspor 27 2 TOPLAM 201 27

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Burhan Eşer, Gollerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement