Antalya Büyükşehir Belediyespor Güreşçileri, Türel'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Antalya Büyükşehir Belediyespor Güreşçileri, Türel'i Ziyaret Etti

Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel, ulusal ve uluslararası şampiyonalarda ve turnuvalarda dereceye giren Antalya Belediyespor güreşçilerini makamında kabul etti.

21.07.2014 15:32  Güncelleme: 15:41

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ulusal ve uluslararası şampiyonalarda ve turnuvalarda dereceye giren Antalya Büyükşehir Belediyespor güreşçilerini makamında kabul etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, 100 kilogramda Yıldızlar Avrupa üçüncüsü Oğuzhan Yusuf Altın, 42 kiloda Yıldızlar Avrupa üçüncüsü Cihan Urhan, Kırkpınar Büyükorta Şampiyonu Durmuş Altun, Kırkpınar Büyükboy ikincisi ve 2012 yılı Gençler Avrupa üçüncüsü Nazmi Şahin, Kırkpınar Küçükorta Büyükboy üçüncüsü Recep Üstündağ, Kırkpınar Minik 2 Şampiyonu İbrahim Akyiğit, Büyükşehir Belediyesi Güreş Sorumlusu Mustafa Kemal Karaboğa, Spor Şube Müdürü Mustafa Mutlu ve güreş hocası Hüseyin Çetin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türel, ata sporu güreşe her türlü desteği vereceklerini bildirdi. Türel, "Biz sizi destekleyeceğiz, sizler de katıldığınız her turnuvadan birincilikle döneceksiniz" dedi.

Başbakan Türel, ziyaretin sonunda başarılı güreşçilere birer küçük altın hediye etti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya Büyükşehir Belediyespor Güreşçileri, Türel'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement