Büyükşehir Olmak İçin 4 Çocuk Önerisi - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Olmak İçin 4 Çocuk Önerisi

Büyükşehir Olmak İçin 4 Çocuk Önerisi

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, "Ordu ilimizin büyükşehir olma ihtimali var ama nüfusumuz yeterli değil."

22.05.2012 13:47

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, "Ordu ilimizin büyükşehir olma ihtimali var ama nüfusumuz yeterli değil. Ben çiftlerimizden 4 çocuk istiyorum" dedi.

Fatsa Belediyesi Basın Sorumlusu Engin Yaran ile Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı personeli Sema Top çiftinin düğün törenleri Belediye Kültür Sarayı'nda gerçekleşti. Düğün törenine AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Kaymakam Bekir Atmaca, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, Bolaman Belediye Başkanı Sabri Serdaroğlu ve çiftin yakınları katıldı.

Engin-Sema Yaran çiftinin nikahını Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan kıydı. Çiftlerin nikah işlemi tamamlandıktan sonra evlilik cüzdanını AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener takdim etti. Milletvekili Şener evlilik cüzdanını takdim etmeden önce yaptığı konuşmada, "Umarız mutlu, huzurlu sağlıklı bir aile olurlar. Temennimiz budur. Ancak bundan daha önemlisi Sayın Başbakanımızın '3' olarak dediği asgari çocuk sayısını nüfusumuz gittikçe azaldığı için biz 4'e çıkarttık. Dolayısıyla bundan sonra en az 4 çocuk sahibi olacaklar. Bir başka talebimiz de var bizim. Biz Ordu ili olarak büyükşehir olmak istiyoruz. Dolayısıyla burada yeni evlenenlere mesaj verirken aslında salonda bulunan davetlilere de mesaj veriyoruz. Bakıyorum genç bir nüfusumuz var, mutlaka çoğalmamız lazım. Umarız Türkiyemiz, Ordumuz, Fatsamız daha güzel günlerde, daha müreffeh daha sağlıklı günlerde çok daha fazla nüfusla mutlu ve huzurla yaşar" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Büyükşehir Olmak İçin 4 Çocuk Önerisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement