Çandarlı'da belediye ekipleri dur durak bilmiyor - Son Dakika
Güncel

Çandarlı'da belediye ekipleri dur durak bilmiyor

Çandarlı\'da belediye ekipleri dur durak bilmiyor

Çandarlı'da görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılıp çevre estetiğinin oluşması amacıyla kaldırım ve tretuvarlarda çalışma başlatarak, bölgeyi yepyeni ve modern bir görünüme kavuşturuyor.

21.04.2016 11:13  Güncelleme: 11:20

İzmir'in turistik ilçelerinin başında gelen, yaz sezonunda yerli ve yabancı pek çok turisti ağırlayan Çandarlı'da, Dikili Belediyesi tarafından çalışmalarla, bölgenin ana arterlerin biri olan İzmir Caddesi'nden başlayan, tüm bölgeyi kapsayan çalışmalarda kaldırım ve tretuvar taşları elden geçirilerek bakım, onarım ve yenileme işlemi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen çalışmanın son etabında kaldırım ve tretuvarlar, kısa bir süre önce başlatılan 'Denizi ve güneşi ile Dikili seni çağırıyor' kampanyası kapsamında mavi-beyaz renklere boyanarak pırıl pırıl yapıldı.

"MUSTAFA BAŞKANIMIZ ÇANDARLI'YI ÇOK ÖNEMSIYOR"

Yapılan çalışmaların hakkında bilgiler veren Dikili Belediyesi Çandarlı Hizmet Birimi Sorumlusu Zabıta Amiri Ali Turgut, ortaya konulan hizmetlerin son iki yılda periyodik olarak gerçekleştirilen bir uygulama olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Belediye Başkanımız Mustafa Tosun'un göreve gelmesinin ardından, yürürlüğe konulan strateji kapsamında kentimizin turizm potansiyelini yükseltmek için her yıl yaz sezonu öncesi bir çalışma programı hazırlıyoruz. Bu yılda hazırlanan çalışma kapsamında Çandarlı'nın en işlek yolları ile kent merkezi olan çarşı içini elden geçirerek, buralarda yer alan yol, kaldırım, tretuvarlarda bakım, onarımı ve yenileme işlemi yaptık. Araç trafiğinin olduğu bölgelerdeki refüj ve tretuvarlarının daha sağlam ve dayanıklı hale getirilmesinde hassas davrandık. Son olarak tretuvar ve refüjler mavi-beyaz renklere boyandı. Önümüzdeki günlerde mevsimlik çiçek yerleştirme çalışmalarının tamamlanmasıyla Çandarlı'mız daha güzel ve estetik bir görünüme kavuşmuş olacak"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çandarlı'da belediye ekipleri dur durak bilmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement