Cannes'in En İyilerini Sinemaseverlerle Buluşturuyor - Son Dakika
Güncel

Cannes'in En İyilerini Sinemaseverlerle Buluşturuyor

Ülkemizdeki bağımsız sinema algısını güçlendirmek hedefiyle faaliyetlerini sürdüren sosyal platform Fil'm Hafızası, her ay düzenlediği tematik gece etkinliğine bir yenisini ekliyor.

11.05.2015 14:22

Best Of Cannes Hosted By Nazan Kesal

Fil'm Hafızası,14 Mayıs Perşembe günü Asmalmescit Mürekkep'te gerçekleştireceği 'Best of Cannes' isimli etkinlikte Cannes Film Festivali'nde ödül almış ya da ödüle aday gösterilmiş en iyi kısa filmleri sinefillerle buluşturacak.

Saat 20.00'de başlayacak etkinlik, sinemaseverlere yine özel bir seçki sunacak. Toplam 6 kısa filmin gösterileceği tematik gecenin ev sahipliğini başarılı oyuncu Nazan Kesal üstenecek. Soru-cevap kısmında katılımcıların sorularını cevaplayacak olan Nazan Kesal geceye renk katacak.

Karanlık Kutu ve 40 Haramiler fotoğrafçılarından Benek Özmez'in en özel anları kamerasıyla ölümsüzleştirerek destek verdiği geceye dair özel süprizler de olacak. Artık bir tematik gece klasiği haline gelen Soundtrack Quiz, sinefillerin hafızalarını yoklayacak.

Etkinliğin mekan sponsorluğunu Mürekkep, medya sponsorluğunu Bugünbugece üstlenirken, Yazane ve SinePlus Akademi de proje desteği sağlıyor.

Cannes'da ödül almış ve ödüle aday gösterilmiş kısalarını bir de ben değerlendireyim diyen tüm sinefiller 14 Mayıs Perşembe günü saat 20.00'de Mürekkep'te yerlerini alacak.

"Best of Cannes" biletlerini Biletix web sitesinden ve satış noktalarından temin edebilirsiniz. Bu özel etkinlik için biletler sınırlı sayıdadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cannes'in En İyilerini Sinemaseverlerle Buluşturuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement