Ceylanpınar Selahaddin Eyyubi Lisesi, Yeni Binasına Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Ceylanpınar Selahaddin Eyyubi Lisesi, Yeni Binasına Kavuştu

Ceylanpınar Selahaddin Eyyubi Lisesi, Yeni Binasına Kavuştu

Ceylanpınar’da 40 yıllık eski bir binada zor şartlarda eğitim veren Ceylanpınar Selahaddin Eyyubi Lisesi, 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılında, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki Azadi Park yanındaki yeni binasında hizmet verecek.

13.08.2015 14:00

Ceylanpınar'da 40 yıllık eski bir binada zor şartlarda eğitim veren Ceylanpınar Selahaddin Eyyubi Lisesi, 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılında, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki Azadi Park yanındaki yeni binasında hizmet verecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Selahaddin Eyyubi Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim Kaça, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerekli çalışmalar ve donanımlar tamamlandı. Öğrencilerimiz kolej havasında, 25-30 kişilik sınıflarda, nezih bir ortamda eğitim görecekler" dedi.

32 derslik yeni binada eğitim ve öğretimin faydalı olacağını belirten Kaça, yeni binalarında öğrencilerin aşkla ve şevkle daha verimli ders çalışacağını belirtti.

Eğitimde başarılarıyla ve yaptığı fedakarlıklarla ilçede adından sıkça söz ettiren Selahaddin Eyyubi Lisesi'nin Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim Kaça, okulun bahçesinin de düzenleneceğini belirterek, "Okul bahçesi yaklaşık 1 ay içerisinde düzenlenip öğrencilerin hizmetine sunulacak" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ceylanpınar Selahaddin Eyyubi Lisesi, Yeni Binasına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement