CHP'li İnce: Başbakan Maho Ağaya Benziyor - Son Dakika
Güncel

CHP'li İnce: Başbakan Maho Ağaya Benziyor

CHP\'li İnce: Başbakan Maho Ağaya Benziyor

Çorum'da partisinin il teşkilatı tarafından düzenlenen yemeğe katılan Muharrem İnce, program sonrasında yaptığı konuşmada Erdoğan'a yüklendi.

26.06.2014 01:44  Güncelleme: 09:03

CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milleltvekili Muharrem İnce, Çorum'da partisinin il teşkilatı tarafından düzenlenen 'dayanışma yemeği' programına katıldı. İnce, Çorum-Samsun karayolu 1'inci kilometresindeki bir restoranda gerçekleştirilen program öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"BU BAŞBAKAN MAHO AĞA'YA BENZİYOR"

Açıklamalarında Başbakan'a yüklenen İnce "Bu Başbakan Maho Ağa'ya benziyor. Hani hatırlarsınız Şener Şen'in bir filmi vardı. Şener Şen hemşerilerini dolandırıyordu ve 'Sizi Almanya'ya götüreceğim' deyip İstanbul'da bir kenarda bırakıyordu. Hatırlarsınız bu filmi, Başbakan da bizi 2002 yılında Avrupa Birliği'ne sokacaktı, özgürleştirecekti, zenginleştirecekti. 2004'de Kızılay Meydanı'nda gündüz vakti havai fişek attılar. Avrupa Birliği'ne giriyorduk, dolarlar geliyordu, özgür oluyorduk, askeri vesait kalkıyordu. Kurumlar yerleşiyordu. Tıpkı Maho Ağa'nın hemşerilerini kandırıp İstanbul'a getirmesi gibi bu bizim Maho Ağa'da bizi Paris'e Londra'ya Brüksel'e götüreceği yerde orta doğunun bataklığına götürdü bizi. Bunun için Başbakan'ı Maho Ağa'ya benzetiyorum." diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li İnce: Başbakan Maho Ağaya Benziyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • sensizlik: ey ince yontulmuş kalas sen faşo ağasın senden iyidir maho ağa bun dan eminim 10 23 Yanıtla
  • CİNOBİLİ: SEN AYNADA SURATINA BAKMIYON HERHALDE..KİR AKIYOR!! 12 15 Yanıtla
  • h.beylerbeyi: siz doğrusunu söylüyorsunuzda neden halk sizi secmiyor.sizi gidi sizi 367 ciler sizi kalkancılar sizi o günler geride kaldı chp sittin sene iktıdar olamadı bir sittin sene daha olamaz ey ince sittin sene 60 yıl bunuda bilgi olarak ögren. 10 5 Yanıtla
  • cotanak: Yapma üstad, mayo ağalar alınır! 8 5 Yanıtla
  • ypg: bence zübüğe beniyor :) ey müslüman kardeşlerim hepemiz allahın kuluyuz allahın kulu olmadığınımızı inkar dene bir tek insan varmı :) 4 4 Yanıtla
  • ajanda: gündemden düşen,prim yapmak isteyen erdoğana saldırır...işin kuralı bu. 0 0 Yanıtla

Advertisement