Dedektör Köpek 'Fırtına' 195 Kilo Skunk Buldu - Son Dakika
Güncel

Dedektör Köpek 'Fırtına' 195 Kilo Skunk Buldu

Dedektör Köpek \'Fırtına\' 195 Kilo Skunk Buldu

Haber: Çağatay KENARLI, İstanbul DHAİstanbul Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri park halindeki bir TIR'a operasyon düzenledi.

18.11.2016 14:53

Haber: Çağatay KENARLI, İstanbul DHA

İstanbul Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri park halindeki bir TIR'a operasyon düzenledi. Narkotik köpeği Fırtına'nın da katıldığı operasyonda 194 kilo 980 gram skunk isimli uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ve Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri aldığı bir ihbarı değerlendirerek 75.Yıl Mahallesi'nde park halinde bulunan bir TIR'a 16 Kasım Çarşamba günü operasyon düzenledi. Yapılan operasyona dedektör köpek 'Fırtına' da katıldı. Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve dedektör köpek Fırtına TIR'ın dorsesinin dışından arama yaptı.

'FIRTINA' TEPKİ VERDİ, POLİS BULDU

Fırtına'nın tepki verdiği yerlerde polis ekiplerinin yaptığı detaylı incelemede 178 paket halinde toplam 194 kilo 980 gram skunk olarak bilinen laboratuar ortamında genetiği değiştirilmiş uyuşturucu maddeyi ele geçirdi. Polis ekipleri TIR'da bulunan A.G. (27), F.G. (18) ve Makedonya uyruklu Z.M.'yi (33) gözaltına aldı. 3 şüpheli sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'nde bulunan Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

OPERASYON POLİS KAMERASINDA

Ekiplerinin TIR'da yaptığı aramalar saniye saniye polis kameralarına yansıdı. Polis ekipleri dedektör köpek 'Fırtına' ile birlikte arama yapması görüntülendi. 'Fırtına'nın tepki vermesi üzerine Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri TIR'ır dorsesini açarak kağıt balyaları arasında arama yapması kaydedildi. Polis ekipleri forklift yardımıyla kağıt balyalarını indirerek yaptığı detaylı aramalarda uyuşturucu maddeleri ele geçirmesi görüntülere yansıdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dedektör Köpek 'Fırtına' 195 Kilo Skunk Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement