Demirci'nin Model Uçak Ustalarından "Ata" Modeli - Son Dakika
Yerel

Demirci'nin Model Uçak Ustalarından "Ata" Modeli

Demirci\'nin Model Uçak Ustalarından "Ata" Modeli

Manisa’nın Demirci İlçesi Halk Eğitim Merkezi,Türk Hava Kurumu ve Demirci Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin müştereken düzenlediği Model Uçak Yapımı Başlangıç Kursu’nu bitiren 13 kursiyer düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

07.12.2014 00:58

Manisa'nın Demirci İlçesi Halk Eğitim Merkezi,Türk Hava Kurumu ve Demirci Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin müştereken düzenlediği Model Uçak Yapımı Başlangıç Kursu'nu bitiren 13 kursiyer düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

24 saatlik kurs sonunda "Ata" modelini yapan kursiyerlere havacılık sevgisini aşılayarak boş zamanlarını güzel bir uğraşla geçirmeyi sağladıklarını söyleyen Türk Hava Kurumu Demirci Şube Başkanı İsmail İzmirli, "Model Uçak Yapımı Kursu'nda emeği geçen, katkıda bulunan kişi ve kuruluşlara şükranlarımı arz ederim" dedi.

Model uçak yapımının çok zevkli ve keyifli bir uğraş olduğunu söyleyen Model Uçak Kursu Rehber Öğretmeni Adil Aka, "İlçemizde böyle bir kursu düzenlemekten mutluluk duyuyoruz. Kursa katılmak isteyen gençlerimiz, Türk Hava Kurumu'na, Halk Eğitim Merkezi ve Sağlık Meslek Lisesi'ne müracaat etsinler. Her konu da yardımcı olacağız" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirci'nin Model Uçak Ustalarından 'Ata' Modeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement