Deprem Simülasyon Tırı Tekirdağ'ın İlçelerinde - Son Dakika
Yerel

Deprem Simülasyon Tırı Tekirdağ'ın İlçelerinde

Deprem Simülasyon Tırı Tekirdağ\'ın İlçelerinde

Vatandaşları ve öğrencileri deprem konusunda bilgilendirmek amacıyla Tekirdağ’a gelen Deprem Simülasyon TIR’ı, ilçelerde faaliyetlerine devam ediyor.

11.11.2015 16:01

Vatandaşları ve öğrencileri deprem konusunda bilgilendirmek amacıyla Tekirdağ'a gelen Deprem Simülasyon TIR'ı, ilçelerde faaliyetlerine devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı'nın Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ile ortaklaşa organize ettiği program çerçevesinde 12 Kasım 1999 Düzce Depremini Anma Etkinlikleri kapsamında Tekirdağ'a getirdiği Deprem Simülasyon TIR'ı vatandaşları ve öğrencileri bilgilendiriyor.

Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Sevim Avcı Yener, Deprem Simülasyon TIR'ını ziyaret etti. Tekirdağ'ın 1. derece deprem bölgesinde olduğunu belirten Yener, "Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bu gerçek doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Deprem simülasyon TIR'ı ile de vatandaşlarımıza hem deprem gerçeğini hatırlatmayı hem de deprem anında ve sonrasında nasıl davranılması gerektiği konusunda bilgilendirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Kapaklı ve Saray'da faaliyette bulunan Deprem Simülasyon TIR'ı 11 Kasım'da Ergene, 12 Kasım'da Hayrabolu, 13 Kasım'da Marmara Ereğlisi'nde eğitimlerine devam edecek. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Deprem Simülasyon Tırı Tekirdağ'ın İlçelerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement