Develi Heyetinden Prof. Dr. Keleştemur'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Develi Heyetinden Prof. Dr. Keleştemur'a Ziyaret

Develi Belediyesi ve Seyrani Eğitim Kültür Vakfı Başkanı Recep Özkan ile beraberindekiler, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur’u makamında ziyaret etti.

08.09.2013 10:30

Develi Belediyesi ve Seyrani Eğitim Kültür Vakfı Başkanı Recep Özkan ile beraberindekiler, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur'u makamında ziyaret etti.

Recep Özkan, ziyarette yaptığı konuşmada, yeni eğitim döneminin akademisyenler ve öğrenciler için hayırlı olması dileğinde bulundu.

Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarının ERÜ'nün Develi'deki yerleşkesine önemli bir değer kattığını ifade eden Özkan, "Yeni yapılan 430 kişilik kız öğrenci yurdu ile iki ayrı alanda bulunan  erkek öğrenci yurdunun birinci bloğu doldu. Toplam 700 öğrenci kapasiteli bu yurtlar, öğrenciler için büyük bir fırsat" dedi.

Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de Seyrani yerleşkesine yaptırılması planlanan sosyal ve spor tesisleri ile lojmanlar için hayırseverlerle görüşmelerin devam ettiğini belirttiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur ise Seyrani yerleşkesinin örnek olduğunu belirterek, "Develideki yerleşkemiz her geçen gün  gelişme kaydetmektedir. Hem ilçe gelişiyor hem de yerleşkemiz gelişiyor. Sizlerin ve Develili hayırseverlerin gayretleri her geçen gün artarak devam etmektedir. Bu gelişmenin Seyrani yerleşkesine çok şey katacağına inanıyorum" diye konuştu. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Develi Heyetinden Prof. Dr. Keleştemur'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement