Didim'de Engelliler Selçuk Balcı Konserini Ücretsiz İzleyecek - Son Dakika
Yerel

Didim'de Engelliler Selçuk Balcı Konserini Ücretsiz İzleyecek

Didim\'de Engelliler Selçuk Balcı Konserini Ücretsiz İzleyecek

Didim Belediyesi, D-Marin Didim Marina ve Aysa Organizasyonun katkıları ile Didim’de yaşayan Engelli vatandaşların Selçuk Balcı konserini ücretsiz izlemeleri için Didim ve Yöresi Engelliler Derneğine toplam 50 adet ücretsiz bilet verildi.

14.07.2015 15:25

Didim Belediyesi, D-Marin Didim Marina ve Aysa Organizasyonun katkıları ile Didim'de yaşayan Engelli vatandaşların Selçuk Balcı konserini ücretsiz izlemeleri için Didim ve Yöresi Engelliler Derneğine toplam 50 adet ücretsiz bilet verildi.

Aysa organizasyon tarafından düzenlenen Ramazan bayramının 1. günü olan 17 Temmuz Cuma Selçuk Balcı Konseri için Didim'de yaşayan 25 engelli vatandaşa 25'de engelli yakınına bilet verildi.

Bugün saat 11: 30'da Didim Belediyesi'nde gerçekleşen protokol çerçevesinde D- marin yetkilileri Didim Belediyesi A. Deniz Atabay ile birlikte 25 engelli vatandaşa 25'de engelli yakınına verilmek üzere Didim Engelliler yöresi Başkanı Bedri Altıntaş'a 17 Temmuz Selçuk Balcı Konseri bileti teslim edildi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay bu tür konulardaki hassasiyeti ile bilinirken 17 Temmuz'daki Selçuk Balcı konserinde Didim Kaymakamı ile birlikte protokol için ayrılması planlanan yeri rahat bir şekilde konseri izleyebilmeleri için engelli vatandaşlara verileceği bildirildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Engelliler Selçuk Balcı Konserini Ücretsiz İzleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement