Dil Eğitim Sistemi Alanında İl Birincisi Oldular - Son Dakika
Yerel

Dil Eğitim Sistemi Alanında İl Birincisi Oldular

Dil Eğitim Sistemi Alanında İl Birincisi Oldular

Türkiye genelinde ‘DyNeD’ Dil Eğitim Sistemi kapsamında yapılan çalışmaların Balıkesir ilindeki değerlendirmesinde, Balıkesir’in Manyas Adnan Hunca Çok Programlı Anadolu Lisesi, liseler bazında birinciliğe hak kazandı.

02.04.2015 18:01

Türkiye genelinde 'DyNeD' Dil Eğitim Sistemi kapsamında yapılan çalışmaların Balıkesir ilindeki değerlendirmesinde, Balıkesir'in Manyas Adnan Hunca Çok Programlı Anadolu Lisesi, liseler bazında birinciliğe hak kazandı.

DyNeD'in, işitsel ve görselliği içinde bulundurduğu kapsamlı bir yabancı dil öğrenme sistemi olduğunu açıklayan Adnan Hunca Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Şevket Erdoğan, sistemin öğrencinin işlenen konuyu içinde bulunulan mevcut koşullardan kolaylıkla anlayabilmesini sağlayan öğeleri içerdiği, bunun da dili 'anlamlandırma' ya ve doğru olarak 'öğrenmeye' yol açtığı belirtti. Öğrencilerin, bilgisayar başında kaldığı süre içinde yaptığı her davranışın sistem tarafından kayda alınarak öğretmenleri tarafından öğrencinin değerlendirmesinde yardımcı olunduğu vurgulandı.

Okul müdürü Şevket Erdoğan, bu çalışmada emeği geçen öğrencilere ve İngilizce öğretmeni Ünal Seymen'e, elde ettikleri başarıdan dolayı teşekkür ederek, okul olarak dil eğitimini günlük hayatta kullanılacak kadar yaygınlaştırmak için farklı projelerle yollarına devam edeceklerini söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dil Eğitim Sistemi Alanında İl Birincisi Oldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement