Dilovası'nda 5 Bin 2 Adet Gıda Paketi Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Dilovası'nda 5 Bin 2 Adet Gıda Paketi Dağıtıldı

Dilovası\'nda 5 Bin 2 Adet Gıda Paketi Dağıtıldı

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın talimatıyla hareket eden ekipler, ramazan ayı süresince 5 bin 2 aileye gıda kolisi dağıttılar.

21.07.2015 10:33

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın talimatıyla hareket eden ekipler, ramazan ayı süresince 5 bin 2 aileye gıda kolisi dağıttılar.

Dilovası Belediyesi'nin yaptığı organizasyonla 5 bin 2 aileye, Ramazan ayı süresince koliler halinde gıda yardımında bulunuldu. Hayırsever işadamları ve sanayi kuruluşları tarafından hazırlanan gıda paketleri, Belediyede oluşturulan özel bir ekip tarafından gece karanlığında dar gelirli, geçim sıkıntısı çeken ve özellikle muhtaç aileler belirlenerek rencide edilmeden dağıtıldı.

Dilovası Belediyesi her ay 400 dar gelirli aileye düzenli gıda yardımı dağıttığı gibi ilçede ikamet eden 120 Suriyeli muhacir aileye de düzenli gıda ve sosyal yardımlar devam ettiriliyor. Yardımlar hakkında konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "İdrak ettiğimiz Mübarek Ramazan ayı süresince olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilçemizdeki tüm mahallemizde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere 5 bin 2 adet gıda paketi hazırladık. Ramazan ayı süresince hiç aksatılmadan akşam karanlığında Halkla İlişkiler Müdürlüğümüzce oluşturulan ve tüm mahalleleri iyi bilen bir ekiple ihtiyaç sahibi ailelere teslim etmişlerdir. Biz her ay düzenli olarak encümen toplantısında belirlenmiş 400 dar gelirli ve muhtaç olan aile ile ilçemize muhacir olarak gelmiş 120 Suriyeli aileye gıda ve sosyal yardımlarımız devam ediyor. Ayrıca 100 çocuk giydirilmiş, Ramazan Bayramı sevinçlerine katkı sunularak dar gelirli ailelerin yükü hafifletilmiştir" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dilovası'nda 5 Bin 2 Adet Gıda Paketi Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement