Düzce İplik Fabrikasının Deposu Alev Alev Yandı - Son Dakika
Güncel

Düzce İplik Fabrikasının Deposu Alev Alev Yandı

Düzce İplik Fabrikasının Deposu Alev Alev Yandı

İplik fabrikasının deposu alev alev yandı DÜZCE'nin Gümüşova ilçesi'nde elyaf ve iplik imalatı yapan bir fabrikanın deposu alev alev yanarken itfaiye ekipleri yangını güçlükle söndürdü.

26.04.2015 17:30

İplik fabrikasının deposu alev alev yandı

DÜZCE'nin Gümüşova ilçesi'nde elyaf ve iplik imalatı yapan bir fabrikanın deposu alev alev yanarken itfaiye ekipleri yangını güçlükle söndürdü.

Yangın gece saat 03.30 sıralarında Gümüşova'da faaliyet gösteren elyaf ve iplik imalatının yapıldığı fabrikanın deposunda meydana geldi. TEM Otoyolu kenarında bulunan depoda gece saatlerinde bilinmeyen bir nedenden dolayı başlayan yangında dumanları fark eden görevliler itfaiyeye haber verdiler. Yangına ilk olarak Gümüşova ilçe belediyesi'ne bağlı İtfaiye Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Elyaf ve ipliklerin kısa sürede tutuşup yangının büyümesi üzerine bölgeye takviye ekipler istenildi. Depoda bulunan malzemeler alev alev yanarken Düzce ve Bolu Belediyesi'nden gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ettiler. Depoda bulunan malzemelerin kolay tutuşması itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı.

Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle yangın yaklaşık üç saatte güçlükle kontrol altına alındı. Yangında depoda bulunan malzemeler küle döndü. Jandarma yangınla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: DÜZCE, (DHA) -

===============================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düzce İplik Fabrikasının Deposu Alev Alev Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement