Edirne'de, "Okuma Kültürü" Konferansı Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Edirne'de, "Okuma Kültürü" Konferansı Yapılacak

Edirne'de, Trakya Üniversitesi (TÜ), Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü, Çocuk Edebiyat Okulu ve Çocuk Vakfı işbirliğinde "Okuma Kültürü" konferansı düzenlenecek.

10.05.2015 10:56

Edirne'de, Trakya Üniversitesi (TÜ), Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü, Çocuk Edebiyat Okulu ve Çocuk Vakfı işbirliğinde "Okuma Kültürü" konferansı düzenlenecek.

Çocuk Vakfı'ndan yapılan yazılı açıklamada, vakfın başkanı şair ve yazar Mustafa Ruhi Şirin'in Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü ile TÜ Eğitim Fakültesi'nin daveti ile 12 - 13 Mayıs tarihinde Edirne'ye geleceği belirtildi.

Şirin'in 12  Mayıs  Salı  günü  14.30'da Uzunköprü İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine Fen Lisesi Salonu'nda konferans vereceği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Şirin, konferanstan sonra kitaplarını okumuş öğrencilerle söyleşi yapacak ve kitaplarını imzalayacak. 13 Mayıs, Çarşamba günü saat 10.00'da Edirne Halk Eğitim Merkezi'nde ortaokul öğrencilerine 'Okuma Kültürü ve Medya' konulu bir konferans daha verecek Şirin, aynı gün 13.00'te TÜ Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu'nda Eğitim Fakültesi ve Yabancı Diller Eğitimi Bölümü öğrencilerine 'Okuma Kültürü, Çocuk Edebiyatı ve Medya' konulu konferans verecek. Şirin, yine aynı gün  saat 15.00'te Selimiye İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile 'Çocuklar, Kitaplar  ve Okuma Kültürü' konulu bir söyleşi yapacak ve kitaplarını imzalayacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'de, 'Okuma Kültürü' Konferansı Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement