Elazığ'da 2 Ayrı Orman Yangını - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da 2 Ayrı Orman Yangını

Elazığ\'da 2 Ayrı Orman Yangını

Elazığ Karakoçan'da Golan Kaplıcıları yolu üzerinde bulunan Çayırgülü Mezrasında piknik alanında öğlen saatlerinde piknikçilerin neden olduğu belirtilen yangın çıktı.

19.08.2014 22:48  Güncelleme: 23:38

Karakoçan İlçesi'nin Golan Kaplıcıları yolu üzerinde bulunan Çayırgülü Mezrası'nda piknik alanında öğlen saatlerinde piknikçilerin neden olduğu belirtilen yangın çıktı. Alevler rüzgarında etkisiyle büyürken yangına Karakoçan Belediyesi ile Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait itfaiye ekipleri müdahale etti. Ekiplerin yangını kontrol altına almada yetersiz kalması üzerine çevre ilçelerden de takviye itfaiye ekipleri istendi.

Bölgede yapılan ilk incelemede piknikcilerin bıraktığı bir semaver ile cep telefonu bulundu. Kontrol altına alınan ancak rüzgarında etkisiyle yeniden başlayan alevleri söndürmek için bölgede çalışmalar sürüyor. Yangınla ilgili başlatılan soruşturma da sürdürülüyor.

Bu arada Palu İlçesi'nin Gökdere Köyü Sersela Dağı eteklerinde henüz belirlenemeyen çıkan yagına ise Palu ileKovancılar ilçelerinin itfaiye ekipleri müdahale etti. Ekiplerin yangını söndürme çalışmlarını sürdürdüğü belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da 2 Ayrı Orman Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement