Elmadağ'da 206 Kilogram Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Elmadağ'da 206 Kilogram Esrar Ele Geçirildi

Uyuşturucu operasyonu260 kg esrarbavulların taşınmasıkablo makaralarıEmniyet Müdürlüğüzanlı Elmadağ'da 206 kilogram esrar ele geçirildi-Ankara'nın Elmadağ ilçesinde bir kamyonette, bavul ve kablo makaraları içerisine gizlenmiş 206 kilogram toz esrar ele geçirildiANKARA(AA) – Elmadağ ilçesinde bir kamyonette 206 kilogram toz esrar ele geçirildiAlınan bilgiye göre D-200 Karayolu üzerinde devriye gezen polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri 08 DE 940 plakalı kamyoneti durdurmak istedi.

10.04.2015 12:48

Uyuşturucu operasyonu260 kg esrarbavulların taşınmasıkablo makaralarıEmniyet Müdürlüğüzanlı Elmadağ'da 206 kilogram esrar ele geçirildi-Ankara'nın Elmadağ ilçesinde bir kamyonette, bavul ve kablo makaraları içerisine gizlenmiş 206 kilogram toz esrar ele geçirildiANKARA(AA) – Elmadağ ilçesinde bir kamyonette 206 kilogram toz esrar ele geçirildiAlınan bilgiye göre D-200 Karayolu üzerinde devriye gezen polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri 08 DE 940 plakalı kamyoneti durdurmak istedi.Polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan sürücünün kullandığı kamyonet kısa süreli kovalamacanın ardından durduruldu. Van'dan İstanbul'a gittiği belirlenen araçta yapılan aramada, bavullar ve kablo makaraları içerisine gizlenmiş 206 kilogram toz esrar ele geçirildi.Gözaltına alınan sürücü M.K, (20) adliyeye sevk edildi.

Elmadağ\'da 206 Kilogram Esrar Ele Geçirildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Elmadağ'da 206 Kilogram Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ihsan görgülü: Elinize kolunuza sağlık bu serefsizlere geçit vermeyelim allah sizden razi olsun 5 0 Yanıtla
  • HÜSEYİN CAGLAYAN: ELMADAĞ POLİS TEŞKİLATINA BAŞARILAR DİLERİM HELAL OLSUN SİZLERE 2 0 Yanıtla
  • HARUN SARI: GORENDE BONZAİ EROİN YAKALAMIS SANAR SIMDI HAVALARINDAN GECILMEZ BUNLARIN 0 0 Yanıtla
  • metin güngör: Elinize sağlık 0 0 Yanıtla
  • Mert: elinize sağlık layyy 0 0 Yanıtla
  • Arslan Öz: Helal olsun yeni sivil polislerimiz çok ustalar bu konularda tebrik ederiz . . . 0 0 Yanıtla
  • msb: Neye razı olsun suçlulari yakalamaya çalışırken sucsun insanları kendilerinden soğutuyorlar .. Böyle adelet olamaz . 0 0 Yanıtla

Advertisement