Eski İçişleri Bakanı İsmet Sezgin Aile Dostlarını Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Eski İçişleri Bakanı İsmet Sezgin Aile Dostlarını Unutmadı

Eski İçişleri Bakanı İsmet Sezgin Aile Dostlarını Unutmadı

27 yaşında Aydın Belediye Başkanlığına seçilen, siyasi kariyeri boyunca sırasıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı, Maliye Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı görevlerinde bulunan ve TBMM’ye de başkanlık eden Türk siyasetinin mihenk taşlarından İsmet Sezgin, Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde aile dostlarını ziyaret etti.

21.08.2014 09:39

27 yaşında Aydın Belediye Başkanlığına seçilen, siyasi kariyeri boyunca sırasıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı, Maliye Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı görevlerinde bulunan ve TBMM'ye de başkanlık eden Türk siyasetinin mihenk taşlarından İsmet Sezgin, Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde aile dostlarını ziyaret etti.

1991'de İçişleri Bakanı olarak görev yapan İsmet Sezgin, Çerkezköy'e gelerek, yaklaşık bir ay önce faaliyete başlayan Çerkezköy Kuyumculuk işletmesine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Genç girişimcileri tebrik eden İsmet Sezgin, Çerkezköy Kuyumculuk sahipleri Saim Turlin ve Kadir Doğruer'e ticaret hayatlarında başarılar diledi.

Çerkezköy'e ilk olarak 1960'lı yıllarda geldiğini ifade eden İsmet Sezgin, "O zamanlar Çerkezköy'e sanayi gelmemişti. Buralar köy görünümündeydi. Fakat sanayinin de gelmesiyle birlikte Çerkezköy hızla gelişti ve büyüdü" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimi hakkında da kısa bir değerlendirmede bulunan İsmet Sezgin, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına diğer siyasi partiler tarafından çok iyi bir isim aday çıkarıldı. Fakat siyasi partilerin hiçbiri Çatı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun arkasında duramadı" ifadelerini kaydetti.

Sezgin, konuşmasının ardından işletme sahiplerine bir kez daha hayırlı olsun temennisinde bulunarak ilçeden ayrıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eski İçişleri Bakanı İsmet Sezgin Aile Dostlarını Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement