Evlerine Giren Hırsızdan Boğuşarak Kurtuldular - Son Dakika
Güncel

Evlerine Giren Hırsızdan Boğuşarak Kurtuldular

Evlerine Giren Hırsızdan Boğuşarak Kurtuldular

Konya'da bir eve giren hırsız fark edilmesi üzerine ev sahipleri Necdet ve Zeliha Işıksız çiftine saldırdı.

14.09.2014 12:58

Konya'da bir eve giren hırsız fark edilmesi üzerine ev sahipleri Necdet ve Zeliha Işıksız çiftine saldırdı. Işıksız çiftini başlarına sert bir cisim vurarak yaralayan şüpheli kaçmayı başardı.

UYANINCA KARŞILARINDA GÖRDÜLER

Olay, saat 01.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Melikşah Mahallesi Ertosun Sokak içerisinde bulunan Zeybek Apartmanı'nın 4'ncü katında meydana geldi. İddiaya göre 68 yaşındaki memur emeklisi Necdet Işıksız ile eşi 59 yaşındaki Zeliha Işıksız yatak odalarına geçerek uyumaya başladı. Zeliha Işıksız bir süre sonra evde ses duyarak eşini uyandırdı. Sesler üzerine yataklarından kalkan çift çatı katından girdiği tahmin edilen kar maskeli şüpheliyi karşılarında gördü. Şüpheli hemen Zeliha Işıksız'a saldırdı. Necdet Işıksız ise eşini kurtarmak için şüpheli ile kavgaya tutuştu. Şüpheli kavga esnasında yanında bulunan sert bir cisimle Necdet Işıksız'ın kafasına defalarca vurarak yaraladı. Necdet Işıksız kanlar içinde yerde kalırken eşi Zeliha ise kapıyı açarak apartman sakinlerinden yardım istedi. Şüpheli kapının açık olmasını fırsat bilerek evden birşey alamadan kaçtı.

'HIRSIZ VAR DİYE BAĞIRMIŞ'

Evden çıkmayı başaran şüpheli başındaki kar maskesini çıkararak aşağıya inerken yardıma çıkan komşulara 'Yukarda hırsız var.' diye bağırarak komşuları yanlış yönlerdirdiği öğrenildi. Işıksız çiftine yardıma giden komşuları durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

PERİŞAN ETTİ BİZİ

Necdet Işıksız ambulansa binerken kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Elinde kilomu vardı ne vardı bilmiyorum. Perişan etti bizi. Maskeli bir herif. Boğuştuk durduk. Elinde taş vardı. Kafama küt küt vurdu. Yere yıktım ama kaçmasını bildi. Vali filan nerede. Hergün hırsız var buralarda. Onlar uyuyorlar. Evden birşey alındı mı bilmiyorum." dedi. Olayın şokunu üzerinden atamayan Zeliha Işıksız ise gözyaşlarına hakim olamadı. Işıksız, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Boğuşma sırasında hafif şekilde yaralanan Zeliha ve başına aldığı darbelerle ağır yaralanan eşi Necdet Işıksız olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Çiftin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

DURUMLARI İYİ

Olay yerinde inceleme yapan polis şüpheliye ait kar maskesi, gözlük ve koli bandı buldu. Çiftin yatak odasındaki çelik kasada altın, para ve tapu evrakları olduğu belirtildi. Yaşlı çiftin evine 3 gün önce de kapısının zorlandığı öğrenildi. Polis aldığı eşgal doğrultusunda şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evlerine Giren Hırsızdan Boğuşarak Kurtuldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement