F1 Pilotu Michael Schumacher 3 Yıl içinde Düzelebilir - Son Dakika
Güncel

F1 Pilotu Michael Schumacher 3 Yıl içinde Düzelebilir

F1 Pilotu Michael Schumacher 3 Yıl içinde Düzelebilir

Geçirdiği kayak kazası ile komaya giren ölümün kıyısından dönen F1 Pilotu Michael Schumacher'in doktoru, Schumacher'in 3 yıl içinde toparlanabileceğini söyledi.

23.10.2014 17:51

Michael Schumacher'in Fransız doktoru Jean-Francois Payen, ünlü Formula 1 yarışçısı için umut verici açıklamalar yaptı. Komadan çıkan ama hareket edemeyen ve konuşamayan Schumacher'in 3 yıl içinde toparlanabileceğini ifade etti.

YAVAŞ YAVAŞ TOPARLANIYOR

7 kez Dünya Şampiyonu olan efsanevi F1 pilotu Michael Schumacher Aralık 2013'te kayak yaparken kaza yapmış ve ağır bir şekilde yaralanmıştı. Kazadan sonra 6 ay Schumacher ile ilgilenen Dr. Payen yarışçının artık komada olmadığını ve yavaşça düzeldiğini açıkladı. Umutlu olduklarını ama Schumacher'in zamana ihtiyacı olduğunu belirten Payen, Schumacher'in oğlundan aldığı bilgiye göre usta yarışçının çok ama çok yavaş bir şekilde toparlandığını söyledi.

HER AY 100.000 POUND

Beyin hasarına yol açan kazadan sonra Schumacher tıbbi komaya sokulmuş, komadan çıkartıldıktan sonra tedavisine rehabilitasyon kliğinde devam edilmişti. Son olarak da evde tedaviye geçilmişti bir süredir sağlık durumuyla ilgili bilgi alınamıyordu.

Schumacher'in evde süren tedavisi kişilik uzman bir ekip tarafından yürütülüyor ve tedavi masrafları her ay 100.000 poundu buluyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel F1 Pilotu Michael Schumacher 3 Yıl içinde Düzelebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement