Facebook'tan Tanıştığı Kızın Uygunsuz Resimlerini Çekerek Tehdit Eden Şahıs Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Facebook'tan Tanıştığı Kızın Uygunsuz Resimlerini Çekerek Tehdit Eden Şahıs Yakalandı

Giresun’da sosyal paylaşım sitesi üzerinden tanıştığı ve arkadaşlık kurduğu genç kızın uygunsuz resim ve yazışmalarını kaydederek genç kızı para karşılığı tehdit eden şahıs yakalandı.

20.08.2015 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'da sosyal paylaşım sitesi üzerinden tanıştığı ve arkadaşlık kurduğu genç kızın uygunsuz resim ve yazışmalarını kaydederek genç kızı para karşılığı tehdit eden şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Giresun'da Ş.B. isimli şahıs, sosyal paylaşım sitesi Facebook ve telefon aracılığı ile tanıştığı bir bayanla sohbet etmeye başladı. Sohbet sırasında tanıştığı bayanın konuşmalarını ve uygunsuz fotoğraf paylaşımını kaydedip daha sonra ses kayıtlarını ve uygunsuz fotoğraflarını internet üzerinden yayınlayacağı tehdidi ve şantajı ile genç kadından Bin 200 TL para istedi. Genç kadın durumu güvenlik güçlerine haber vermesi sonucu Ş.B.'nin yakalanması için operasyon başlatıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce daha önceden seri numaraları alınmış 300 TL genç kadına verilerek Ş.B. ile buluşma noktasına gidildi. Buluşma noktasına gelen Ş.B. isimli şahsın parayı teslim aldığını gören ekipler yaptığı operasyonda seri numaraları alınmış 300 TL ile birlikte Ş.B.'yi yakaladı. Yakalanan Ş.B. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Facebook'tan Tanıştığı Kızın Uygunsuz Resimlerini Çekerek Tehdit Eden Şahıs Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement