Fatma Şahin İlçelere El Attı - Son Dakika
Güncel

Fatma Şahin İlçelere El Attı

Fatma Şahin İlçelere El Attı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in daha önce sözünü verdiği projeleri gerçekleştirmek için ilçelerde durum tespitine başladı.

23.05.2014 11:54

Bu doğrultuda teknik ekibi ile çalışmalarına başlayan Şahin, İslâhiye ve Nurdağı'ndan sonra Araban ve Yavuzeli Çalıştayı'nı da gerçekleştirdi.

Gaziantep'in merkezindeki okulların fiziki durumlarını düzelteceklerini, aynısını ilçelerde de gerçekleştireceklerini ifade eden Şahin, "Yavuzeli ve Araban ilçelerimizdeki okulların bahçe düzenlemesi, spor alanları ve tuvalet kısımlarını eksikliklerini gidereceğiz. En önemli alanlarımızdan birisi eğitim. Eğitim alt yapımızı iyileştirmek istiyoruz." dedi.

Yavuzeli ve Araban'da amatör spor alanlarını geliştireceklerini ve tüm camilerin iç ve dış temizliğini yapacaklarını açıklayan Şahin, "Her iki ilçemizde de mahalle ve köy bağlantı yollarının durum tespitini yaptık. Programımıza aldık ve haziran ayında yapımına başlayacağız. Kavşak ve refüj düzenlemelerini gerçekleştireceğiz. Spor kompleksi, kültür merkezi ve uzay çatılı pazar yapmak için yer tespit çalışmalarımız devam ediyor. Taziye evleri ve parklar yapacağız. İlçelerimize birer GASKİ hizmet binası inşa edeceğiz. Ancak bunları yaparken iyi bir kaynak yönetimini de gerçekleştirmemiz gerekiyor." diye konuştu.

Yavuzeli ve Araban'da içme suyu ile altyapı çalışmalarına da başladıklarını ifade eden Şahin, bu konuda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak üzerilerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye gayret gösterdiklerini vurguladı.

Araban'da bir çalıştay düzenleyen Başkan Şahin, burada ilçelerin durum tespitini yaptıktan sonra muhtarlardan gelen talepleri not aldırdı. Daha sonra ilçenin sokak ve caddelerini gezen Şahin ve ekibi, Yavuzeli'nde de muhtarların ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fatma Şahin İlçelere El Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement