Feyzioğlu, Eski CHP'lilerle Toplantı Yaptı - Son Dakika
Güncel

Feyzioğlu, Eski CHP'lilerle Toplantı Yaptı

Feyzioğlu, Eski CHP\'lilerle Toplantı Yaptı

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun Eski CHP'li yöneticilerle İstanbul'da yaptığı gizli toplantının fotoğrafı basına sızdı.

16.08.2014 08:48  Güncelleme: 09:10

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Başbakan Erdoğan karşısında başarısız olması sonrası CHP'de işler karıştı. Bir grup milletvekili Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu istifaya çağırırken Grup Başkan Vekili Muharrem İnce de adaylık sinyali verdi.

TARTIŞMA YARATACAK FOTOĞRAF

Genel başkanlık için bir çok isim gündeme gelirken, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu önceki gün İstanbul’da bazı CHP’lilerle gizli bir toplantı yapması gündeme bomba gibi düştü. Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Eski İl Başkanı Nebil İlseven, işadamı Ali Fatinoğlu ve eski ilçe başkanlarının katıldığı toplantıda Feyzioğlu "Ben de varım" diyerek destek istedi.

Eski Fatih Meclis Üyesi Mustafa Sarmusak’ın ofisinde yapılan toplantıya Eski CHP İl Başkanı Nebil İlseven, Sanica Boru’nun sahibi işadamı Ali Fatinoğlu, yine Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa ve Küçükçekmece’nin eski ilçe başkanları ve 10 kongre üyesi de katıldı.

"BAŞBAKANLIK İÇİN HAZIRIM" MESAJI

Metin Feyzioğlu burada CHP Genel Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayarak, “Ben sadece CHP Genel Başkanlığına değil Başbakanlığa hazırım. Bu odadan bir başbakan en az iki bakan neden çıkmasın. Sizlerden kurultayda destek istiyorum” dedi.

GENÇLİK KOLLARI YEMEK VERDİ

Feyzioğlu’nun Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurultay tarihini belirlemesinden sonra adaylığını açıklayacağı öğrenildi. Fatih’teki toplantıdan sonra CHP İstanbul İl Gençlik kollarında görevli bazı isimler Metin Feyzioğlu’na Büyük Kulüp’te yemek vererek desteklerini ifade ettiler.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Feyzioğlu, Eski CHP'lilerle Toplantı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • karakartal: bu feyzioğlunu hıç gözüm tutmuyor 41 11 Yanıtla
    AK AK AK: NAMUSSUZLUK SEREFSIZLIK SINSILIK VAR OSMAN AKAR !! 0 0
  • mardinli: bu feyzi nerede bir leş var hemen orada hazır bulunuyor, senin ecdadın belli feyzo sizin döneminiz tek partili sistem dönemi idi oda bitti , bu millet sizin gibi beyaz türklere pirim vermiyor bunu o çalışmayan kafanıza sokun. . 43 5 Yanıtla
  • lazisa: Sen yargi baskani olarak siyasi gorusunu yansitanlarla gorustunmu yargi bagimsiz basbakan yargi mensuplariyla konustumu yargi bagimsiz degil zihniyet bu sonuc her secim muhalefet milleti kandirmaktan maglub her secim akparti 1. cikar milleti kandirmayi birakin millete kulak verin 38 8 Yanıtla
    okkalı: ıste belge yargı bagımsız ndegıl 0 0
  • mehmet karakaş: hadı hayırlı olsun 4 39 Yanıtla
  • BOZKURT: MASONLARIN SON TANGOSU 36 2 Yanıtla
  • mehmet: chp genel başkan olsa neolucak Rüyasında görür başbakanlığı falan :-) 23 3 Yanıtla
  • sanane lan: munevver karabulutu kesen adam la oglunun avukatlıgını yaptı utanmadan 1, 5 mılyon dular aldı ıkı kızı bır karısı parayı sımdı yıyorlar kımse avukatlık yapmadı bu yaptı elı kanlıdı para ıcın bunu yapandan partılı olmaz chp bu adama kaldıysa bıttı 14 1 Yanıtla
  • MEHMET: eğer sayın Recep Tayip Erdoğan Sayın Kılıçdaroğlunu devirip sayın Feyzioğlunu CHP genel başkanı yapmak istemiyorsa ben siyasetten birşey anlamıyorum demektir. . . 3 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement