Freezone'un Üç Günlük Future Eğitim Kampı Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Freezone'un Üç Günlük Future Eğitim Kampı Başlıyor

Vodafone FreeZone sponsorluğunda 26. Kristal Elma Yaratıcılık Festivali bünyesinde düzenlenecek üç günlük Future Eğitim Kampı 17 Eylül'de başlayacak.

17.09.2014 16:35  Güncelleme: 16:46

Vodafone FreeZone sponsorluğunda 26. Kristal Elma Yaratıcılık Festivali bünyesinde düzenlenecek üç günlük Future Eğitim Kampı 17 Eylül'de başlayacak.

Vodafone açıklamasına göre, 26 yaş altı gençler için Santral İstanbul'da düzenlenecek üç günlük kamp, yarının profesyonellerini reklam, medya, pazarlama ve iletişim sektörlerindeki fikir önderleriyle buluşturmayı amaçlıyor.

Future Eğitim Kampı'na 17-19 Eylül tarihleri arasında 26 yaş altındaki tüm genç marka profesyonelleri ve genç reklamcılar katılabilecek olup, Vodafone FreeZone müşterileri markanın sosyal medya hesaplarını takip ederek hediye Future Bileti kazanma şansı elde edebilecek.

Üç gün boyunca toplam 18 seminer, panel ve çalışma atölyesinin düzenleneceği kampta, "Yaratıcı Liderlik", "Lokal ve Global Marka İletişimi", "Prodüksiyon ve Yönetmenlik", "Reklam Fotoğrafçılığı", "Kreatif Ajans Yönetimi", "Kullanıcı Deneyimi Tasarımı", "Sürdürülebilirlik İletişimi", "Dijital Dönüşüm" ve "Yeni Medya" ana başlıkları üzerine çalışmalar yapılacak.

Vodafone Bireysel Segmentler Pazarlama Direktörü Fatih Uysal'ın "Gençlik Markası Yaratmak" ve Vodafone Marka ve Pazarlama Stratejisi Direktörü Bilge Çiftçi'nin "Spor Sponsorluğu" üzerine gerçekleştireceği konferansların da yer aldığı eğitim kampında, sabah oturumlarının ardından her öğle arasında bir saatlik "Creative Speed Networking" etkinliği düzenlenecek. Bu etkinliklerde Kristal Elma Yaratıcılık Festivali'nin konuşmacıları, ajans başkanları, marka yöneticileri, medya temsilcileri ve fikir önderleri, katılımcılarla buluşacak.

Konferans, seminer ve networking etkinliklerinin yanı sıra yarışmaların da yer aldığı kampta, her günün sonunda katılımcılar arasında oturumların değerlendirildiği mini testler yapılacak ve en yaratıcı cevabı verenler ödüllendirilecek. Seminer, panel ve çalışma atölyelerinde yer alan tüm katılımcılara ise "Future Katılım Sertifikası" verilecek.

Katılımcılar kampta bir yandan reklam, medya, pazarlama ve iletişim sektörlerinin fikir önderleriyle biraraya gelirken, bir yandan da etkinlik alanındaki Vodafone FreeZone aktiviteleriyle eğlenecek, sürpriz hediyeler kazanacak. Future Eğitim Kampı'nda Vodafone FreeZone standlarına gelerek volkie çektirenleri internet hediyesinden, konser ve gala gecesi biletlerine kadar çeşitli sürprizler bekleyecek.

Kampa katılmak için "www.kristalelmafestivali.com" adresinden Future Delege Bileti almak ve 26 yaşın altında olmak gerekiyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, Vodafone FreeZone'la eğitimden sinemaya, konserden seyahate birçok avantaj sunduklarını belirterek, bu vesileyle gençlere yeni özgürlük alanları yaratmayı hedeflediklerini kaydetti.

Buruk,  sponsor oldukları Future Eğitim Kampı'yla gençlerin sektörden ve dünyadan yaratıcı örneklerle farklı bakış açılarını görmelerini ve yeteneklerini keşfetmelerini amaçladıklarını aktararak, "Biz de gençlere ilham vermek amacıyla gurur duyduğumuz iki başarı öykümüzü Vodafone FreeZone markamızın yaratılışını ve Beşiktaş'la gerçekleştirdiğimiz spor sponsorluğumuzu gençlerle paylaşacağız. Bu vesileyle tüm gençleri Vodafone FreeZone'un özgürlüklerle dolu dünyasına davet ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Freezone'un Üç Günlük Future Eğitim Kampı Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement