Gaziantep'te Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Uyuşturucu Operasyonu

Gaziantep\'te Uyuşturucu Operasyonu

Gaziantep’te uyuşturucu ticareti yapan kişilere yönelik gerçekleştirilen operasyonda 1 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

19.10.2016 18:13

Gaziantep'te uyuşturucu ticareti yapan kişilere yönelik gerçekleştirilen operasyonda 1 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, "Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünce Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti Yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar sonucunda; Şahinbey Karataş Mahallesinde uyuşturucu madde imal edildiği konusunda istihbarı bilgiler elde edilmesi üzerine, yapılan operasyonda, uyuşturucu madde imalinde kullanılan laboratuvar malzemeleri ile 325 adet Captagon uyuşturucu hap,metamfetamin (ateş - buz) ve LAYN maddesi, satışa hazır olarak paketlenmiş esrar maddesi ile bir adet 6.35 mm çapında tabanca elde edilmiştir. Ayrıca; ikametin ve binanın giriş ve çıkışlarının şüpheli şahıslarca kameralarla izlendiği tespit edilmiştir. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan M.Ö isimli şüpheli şahsa yasal işlem yapılmış olup; sevke dildiği adli makamlarca tutuklanmıştır" denildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement