Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Manisa milletvekili adayları, Demirci ilçesinde tanıtıldı.

25.04.2015 20:45

AK Parti Manisa milletvekili adayları, Demirci ilçesinde tanıtıldı.

AK Parti Demirci İlçe Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen tanıtım programında konuşan Manisa Milletvekili Recai Berber, Saruhanlı, Gölmarmara, Alaşehir ve diğer ilçelerde zirai don nedeniyle çiftçinin yaşadığı zararların karşılanacağını açıkladı.

Tarım alanında çiftçilere 12 yılda çok büyük destekler sağladıklarını kaydeden Berber, zirai don nedeniyle oluşan zarara ilişkin tespit çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ da seçimlerde HDP'nin baraj altında kalacağını iddia ederk, "Din derslerini kaldıracaklarını söyleyen, 'Kur'an-ı Kerim derslerinin okunmasından rahatsızım' diyen bir partiyi bu millet barajın altında bırakacaktır" dedi.

Selçuk Özdağ, kendisinin de 7 yıl cezaevinde yattığını hatırlatarak şöyle konuştu:

"Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ülkücüymüş. Ege Üniversitesi'nde PKK'lılar tarafından öldürülen Fırat Çakıroğlu'nun cenazesinin akşamında, Cengiz Ergün ve arkadaşlarının doğum günü partisine giderek eğlendiğini biliyorum. Cenaze törenine katılmayarak, doğum günü partisine gittiler. Kimse bize ülkücük dersi vermesin. Bu ülkede 'Devlet Bahçeli mi ülkücü, Tayyip Erdoğan mı ülkücü' diye sorsalar herkes 'Recep Tayyip Erdoğan' diyecektir. 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'nin bayrağı yeniden Manisa'da dalgalanacak."

Aday tanıtım toplantısına AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, çevre ilçe belediye başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement