Göktaş ve Mısır Büyükelçisi Görüştü - Son Dakika
Son Dakika Logo
Politika

Göktaş ve Mısır Büyükelçisi Görüştü

Göktaş ve Mısır Büyükelçisi Görüştü
10.02.2026 19:40

Bakan Göktaş, Mısır Büyükelçisi ile Aile Yılı ve sosyal hizmetler üzerine görüşme yaptı.

AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Mısır'ın Ankara Büyükelçisi Wael Ibrahim Ali Badawi Elsheikh ile bir araya geldi.

Bakan Göktaş, sanal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Mısır Arap Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Wael Ibrahim Ali Badawi Elsheikh ile Bakanlığımızda bir araya geldik. Görüşmemizde Aile Yılı tecrübelerimizi, Aile ve Nüfus On Yılı vizyonumuzu ve sosyal hizmetler alanındaki çalışmalarımızı paylaştık. Bu kapsamda Mısır'ın 2026 yılını Aile Yılı ilan etmesini, aile kurumunu güçlendiren ve ortak değerlerimizi geleceğe taşıyan son derece kıymetli bir adım olarak görüyoruz. Ülkelerimiz arasındaki dostluk ve dayanışmayı, aileyi merkeze alan iş birliklerimizle ileriye taşımayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Göktaş ve Mısır Büyükelçisi Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement