Göztepe'nin Yeni Adresi Uzundere - Son Dakika
Güncel

Göztepe'nin Yeni Adresi Uzundere

Göztepe\'nin Yeni Adresi Uzundere

Gençlik ve Spor Bakanlığının Gürsel Aksel Stadının bulunduğu araziye yapılması planlanan 15 bin kişilik yeni stadın Uzundere'ye kaydırılması önerisine destek geldi.

05.09.2014 15:15  Güncelleme: 15:32

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Gürsel Aksel Stadı'nın bulunduğu araziye yapılması planlanan 15 bin kişilik yeni stadın Uzundere'ye kaydırılması önerisine Göztepe yönetiminden tam destek geldi.

İzmir Şehir Plancıları Odası'nın açtığı dava ve belediyeyle yaşanan ruhsat sorununu dikkate alarak yer değişikliğini gündeme getiren bakanlığın, inşaatı daha önce ihaleyi kazanan firmaya vereceği öğrenilirken Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, "Uzundere gündemde ancak henüz kesinleşmedi" dedi.

Konuyla ilgili görüşmeler yapmak üzere Ankara'ya giden Başkan Mehmet Sepil, Göztepe'nin 2 yıl içinde kendisine ve İzmir'e yakışan bir statta maçlarını oynayacağını belirtirken, "Konu çok hassas. Bu yüzden şu anda detay veremem. Ancak, İzmir futbolu için yapılacak tüm doğru projeleri destekleriz" ifadesini kullandı.

Sarı kırmızılı yönetimin, seyirci kapasitesi 25 bin kişiye çıkarılacak Uzundere'deki stada Göztepe'ye 10 dakikalık mesafede ve otoyola yakın olması yüzünden sıcak baktığı belirtildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'nin Yeni Adresi Uzundere - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement