Hasta ve Hastane Çalışanları İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Hasta ve Hastane Çalışanları İftarda Buluştu

Hasta ve Hastane Çalışanları İftarda Buluştu

Manisa Devlet Hastanesi, hasta ve personel arasında kaynaşmayı artırmak ve aile ortamı oluşturmak amacıyla geçene sene ilkini gerçekleştirdiği iftar programının ikincisi yoğun katılımla gerçekleşti.

19.07.2014 16:14

Manisa Devlet Hastanesi, hasta ve personel arasında kaynaşmayı artırmak ve aile ortamı oluşturmak amacıyla geçene sene ilkini gerçekleştirdiği iftar programının ikincisi yoğun katılımla gerçekleşti. Hastane bahçesinde gerçekleşen geleneksel iftara yaklaşık 2 bin kişi katılırken, Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrğat da iftara katılanlar arasında yer aldı.

Geçen sene başlattıkları iftar programını geleneksel hale getirmek için çalıştıklarını vurgulayan Devlet Hastanesi Yöneticisi Süleyman Souksu, "Kurumsal birlikteliğimizin pekiştiği bir gün olsun istedik. Çalışanlarımızla, hasta ve hasta yakınlarımızla bir araya gelip kaynaşmayı sağlamak istediğimiz bir zaman. Herkesin dualarında olmak üzere bu iftarı gerçekleştiriyoruz" dedi.

Geçen sene bin kişilik bir iftar verdiklerini buna rağmen katılımın yüksek olduğunu söyleyen Souksu, "Bu sene ise yaklaşık 2 bin kişilik bir iftar vermeyi planladık. İftarımıza teşvik edenler bizi onurlandırdı" diye konuştu. İftardan sonra semazenler bir gösteri yaptı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hasta ve Hastane Çalışanları İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement