Hastanenin Isıtma Sistemi Bozuldu, Hastalar Ufolarla Isınmaya Başladı - Son Dakika
Yaşam

Hastanenin Isıtma Sistemi Bozuldu, Hastalar Ufolarla Isınmaya Başladı

Hastanenin Isıtma Sistemi Bozuldu, Hastalar Ufolarla Isınmaya Başladı

Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ısınma sisteminin arızalanması nedeniyle hastalar odalara kurulan elektrikli sobalarla ısınmaya başladı.

23.12.2013 16:11

Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ısınma sisteminin arızalanması nedeniyle hastalar odalara kurulan elektrikli sobalarla ısınmaya başladı. Hasta ve yakınları, yetkililerin durumu bir an önce çözmesini istedi.

Bölgenin en büyük hastanesi konumunda bulunan 681 yataklı Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ısınma sorunu nedeniyle hastalar elektrikli ısıtıcılarla ısınıyor. Hastanenin birçok bölümünde ısınma sisteminin çalışmadığı iddia edilirken, hasta yakınları duruma tepki gösterdi. Acil servisi, diyaliz bölümü gibi çok yerde ısınma sisteminde arıza yaşandığını belirten hasta ve yakınları, 3 günden bu yana ısınma sorunu ile boğuştuklarını ifade etti. Hastane yönetimini ve yetkilileri göreve davet eden vatandaşlar, ısınma sisteminin bir an önce çözülmesini ve hastane çevresindeki buzların ve kar birikintilerinin temizlenmesini istedi. Hastanede yaşanan durumları sosyal siteden de paylaşan vatandaşlar, hastanede çalışanlarının ve hastaların ufo önünde ısınmalarını fotoğrafladı. Hastanenin akan tavanlarını da görüntüleyen vatandaşlar ameliyathane elbiselerinin yerlere atılmasını kameraya kaydetti.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. İbrahim Uygun, bölgede ağır kış koşullarının yaşandığını bir çok ev ve iş yerlerinde soğuk havadan kaynaklı kombilerin de çalışmadığını belirtti. Uygun, ısınma sisteminin çalışmamasıyla ilgili açıklama yapamayacağını söyledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Hastanenin Isıtma Sistemi Bozuldu, Hastalar Ufolarla Isınmaya Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement