Hayırseverden Sağlığa Destek - Son Dakika
Yerel

Hayırseverden Sağlığa Destek

Hayırseverden Sağlığa Destek

Antalya’nın Kaş ilçesinde 87 yaşındaki hayırsever İbrahim Gökçe tarafından ilk önce Kaş Belediyesi’ne ardından Kaş Devlet Hastanesi’ne bağışlanan ambulansın hastaneye devir teslim töreni yapıldı.

18.04.2014 10:52

Antalya'nın Kaş ilçesinde 87 yaşındaki hayırsever İbrahim Gökçe tarafından ilk önce Kaş Belediyesi'ne ardından Kaş Devlet Hastanesi'ne bağışlanan ambulansın hastaneye devir teslim töreni yapıldı.

Törene Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Cenker Ateş, Kaş Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Cahit Ülker, hastane idarecileri ile sağlık çalışanları katıldı.

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş törende yaptığı konuşmada, "Bakanlığımız tarafından son 10 yılda sağlık hizmetlerinin nüfus bazlı planlama ile beraber ülkenin her alanına dengeli bir şekilde dağılması sağlanmıştır. Bunda sağlık çalışanlarının rolünü, emeğini ve fedakarlığını da unutmamalıyız. Sağlığa yapılan yatırımlar devam etmektedir. Bunlardan bir tanesi de yapımı devam eden 50 yataklı Kaş Devlet Hastanesi'dir" dedi.

Dr. Taş, hayırsever İbrahim Gökçe'ye desteğinden dolayı teşekkür plaketi verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayırseverden Sağlığa Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement