Hekimhanlılar AK Parti İftarında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Hekimhanlılar AK Parti İftarında Buluştu

Hekimhanlılar AK Parti İftarında Buluştu

AK Parti Hekimhan ilçe teşkilatı yöneticileri ve üyeleri, iftar yemeğinde bir araya geldi.

27.07.2014 10:10

AK Parti Hekimhan ilçe teşkilatı yöneticileri ve üyeleri, iftar yemeğinde bir araya geldi. Taşhan'da düzenlenen iftar yemeğinde yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri konuşuldu. Teşkilat üyelerinden, cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi daha fazla çalışmaları konusunda destek istendi.

Programda konuşan AK Pati Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, "Biz daha önce 3 genel seçim, 3 yerel seçim, 2 de referandum yaşadık. Halkımızın teveccühü ile sandıkları patlattık. İnşallah 10 Ağustos'ta da sizlerin desteği ve duasıyla sandıkları patlatacağız" dedi.

AK Parti Hekimhan ilçe başkanı Adil Ağcan da Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde büyük başarı elde edeceklerine inandığını ifade ederek şöyle konuştu: "12 yıldan beri önemli dönüm noktaları geçirdik. Şimdi yine bir dönüm noktasındayız. Hep beraber Hekimhanlılar olarak şuna karar vereceğiz. Eski Türkiye devam mı edecek, yeni ve güçlü bir Türkiye'mi olacağız? Vesayet devam mı edecek, değişimin arkasında mı duracağız? Biz özgüvenimizle, cesaretimizle büyük milletin torunları olduğu, üç kıtaya hükmeden ataların torunları olduğumuzu ve büyük millete yakışır bir şekilde bu yolculuğa devam etmek istiyorsak 10 Ağustos'ta milletin adamını Çankaya'ya yüzde 55'in üzerinde bir oyla çıkaracağız."

İftar yemeğine, AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Ak Parti Hekimhan ilçe başkanı Adil Ağcan, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hekimhanlılar AK Parti İftarında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement