HSYK Kararı - Son Dakika
Güncel

HSYK Kararı

HSYK Kararı

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, iş, kadro ve ihtiyaç durumu gözetilerek bir başkan ile yeteri kadar üye görevlendirilmek üzere bazı illerdeki asliye ticaret mahkemeleri faaliyetlerini sürdürecek Aynı mahallerdeki diğer asliye ticaret mahkemelerinin faaliyetleri durdurulacak.

02.09.2014 09:30

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), iş, kadro ve ihtiyaç durumu gözetilerek bir başkan ile yeteri kadar üye görevlendirilmek üzere bazı illerde asliye ticaret mahkemelerinin faaliyetlerine devam etmesine karar verdi.

Resmi Gazete'de yer alan HSYK Birinci Dairesi Kararına göre, iş, kadro ve ihtiyaç durumu gözetilerek bir başkan ile yeteri kadar üye görevlendirilmek üzere Adana'da 1-2, Ankara'da 1-12, Ankara Batı'da 1, Antalya'da 1-3, Bakırköy'de 1-7, Bursa'da 1-2, Denizli'de 1, Eskişehir'de 1, Gaziantep'te 1, İstanbul'da 1-18, İstanbul Anadolu'da 1-7, İzmir'de 1-5, Karşıyaka'da 1, Kayseri'de 1, Kocaeli'de 1, Konya'da 1-2, Mersin'de 1-2, Samsun'da 1 ve Trabzon'da 1'inci asliye ticaret mahkemesi faaliyetlerini sürdürecek.

Bu asliye ticaret mahkemeleri, 15 Eylül'de faaliyete geçirilecek. Bu mahallerde bulunan diğer asliye ticaret mahkemelerinin faaliyetleri de aynı tarihte durdurulacak. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel HSYK Kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement