Iğdır'dan Suriye'ye Yardım - Son Dakika
Yerel

Iğdır'dan Suriye'ye Yardım

Iğdır Belediyesi tarafından başlatılan "Rojava’ya bir el de sen uzat" kampanyası kapsamında toplanan bir tır dolusu yardım malzemesi, Suriye'nin Rojava bölgesine gönderildi.

19.10.2014 14:30

Iğdır Belediyesi tarafından başlatılan " Rojava'ya bir el de sen uzat" kampanyası kapsamında toplanan yardım malzemesi, Suriye'nin Rojava bölgesine gönderildi.

Belediyenin başlattığı yardım kampanyası kapsamında toplanan malzemelerden oluşan 8'inci tır da Rojava bölgesine gitmek üzere yola çıktı.

Giyecek, yiyecek ve temizlik malzemeleri bulunan tırın uğurlanma töreninde konuşan Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit, bölgede büyük bir insanlık dramı yaşandığını söyledi.

Bu kapsamda ellerinden gelen yardımı yapmak istediklerini dile getiren Yikit, "Kobani halkının direnişine de oradan Türkiye'ye geçen yurttaşların insanlık dramına da birebir şahit olduk. Bu vesileyle Iğdır'dan elimizden geldiğince yardım yolluyoruz" dedi.

Yikit, kampanyaya Iğdır halkının büyük ilgi gösterdiğini ifade etti. İlgiden son derece mutlu olduklarını vurgulayan Yikit, "Halkımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yikit'in konuşmasının ardından yardım tırı, Rojava bölgesine gitmek üzere hareket etti. - Iğdır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Iğdır'dan Suriye'ye Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement