Ilgın Kültür Merkezi Projesi - Son Dakika
Güncel

Ilgın Kültür Merkezi Projesi

Ilgın Kültür Merkezi Projesi

Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Ilgın Kültür Merkezinin yapımına en kısa sürede başlanacağını söyledi.

13.03.2017 15:29

Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Ilgın Kültür Merkezinin yapımına en kısa sürede başlanacağını söyledi.

Karahan, gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun süredir devam eden çalışmalar sonucu kültür merkezinin projesinin hazırlandığını ve eski belediyenin bulunduğu araziye yapılacağını belirtti.

Merkezin yapımının tamamlanmasıyla Ilgın'da sosyal ve kültürel hayatın güçleneceğini vurgulayan Karahan, şunları kaydetti:

"Kaplıca diyarı olarak alınan Ilgın'da, son yıllarda kültür ve turizm şehri olma yolunda önemli adımlar atılmaktadır. Şehrimizin kültürel dokusu, derin tarihi, ilçemiz için önemli bir avantaj oluşturmakta. Bu zengin kültürel değerleri ortaya çıkarmak, yaşatmak, gelecek kuşaklara aktarmak için çalışmalar yapıyoruz. Bunun için uzun zamandır, Kültür Merkezinin hayata geçmesi için çaba sarf ediyoruz. İnşallah, kültür merkezi hizmete alındığında şehrin kültürel gelişimine katkıda bulunacak, vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel faaliyetlere daha etkin katılmasına katkı sağlayacaktır. Özellikle gençlerimize ve ev hanımlarımızın boş zamanlarını iyi değerlendirmeleri için imkan sunulmuş olacak."

Karahan, kültür merkezi projesinin hayata geçmesini sağlayan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve katkıda bulunan daire başkanlarına ayrı ayrı teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ilgın Kültür Merkezi Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement