Işık, Projelerini Anlattı - Son Dakika
Yerel

Işık, Projelerini Anlattı

Işık, Projelerini Anlattı

Çanakkale’nin Biga ilçesi CHP Belediye Başkan adayı İsmail Işık, ilçesinin devam eden sorunları için çözüm olacak projeler hazırladıklarını söyledi.

06.02.2014 11:44

Çanakkale'nin Biga ilçesi CHP Belediye Başkan adayı İsmail Işık, ilçesinin devam eden sorunları için çözüm olacak projeler hazırladıklarını söyledi.

Biga Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı İsmail Işık, "Biga'da çok büyük bir sorun olan şehir içi otoparkını artık çözme zamanı geldi. PTT yanına yapılacak olan yaklaşık 500 araçlık katlı otopark ile şehir içi araç park sorunu çözülecektir. Araçların değil yayaların şehri Biga'yı gerçekleştireceğiz. Araçları caddelerden boşattığımızda boşalan caddelerde çarşı merkezimizde insanlarımız rahat, rahat gezip dolaşacağı ve alışveriş yapacağı bir açık alışveriş merkezine dönüştüreceğiz. Bununla birlikte esnafımızın da yüzü gülmüş olacak" dedi.

Mevcut belediye başkanının, şehir içi trafik sorununun çözülemeyeceğini söylediğini belirten Işık, "Biz 30 Mart 2014 tarihinden sonra bu sorunu ortadan kaldıracağız. Sadece çarşı bölgesinde değil Kavaklık, Ada mahallesi, Şirintepe bölgelerinde de katlı otopark yapılarak Biga'nın otopark sorunu tamamen kaldıracağız. Araçların değil yayaların şehri Biga'yı mutlaka gerçekleştireceğiz. Otopark sorununu çözeceğimiz gibi Biga'nın ihtiyacı olan şehir parkı, Aquapark, Botanik Park, Tematik park gibi değişik projelerle Biga'nın yüzünü güldüreceğiz" diye konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Işık, Projelerini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement