Isparta Yalvaç Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Kömür Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Isparta Yalvaç Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Kömür Operasyonu

Isparta Yalvaç Milli Eğitim Müdürlüğü\'ne Kömür Operasyonu

Yalvaç Milli Eğitim Müdürlüğü'ne kömür operasyonu ISPARTA Emniyet Müdürlüğü, kömür alım ihalelerinde usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle Yalvaç Milli Eğitim Müdürlüğü'ne operasyon düzenledi.

05.12.2015 14:54

Yalvaç Milli Eğitim Müdürlüğü'ne kömür operasyonu

ISPARTA Emniyet Müdürlüğü, kömür alım ihalelerinde usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle Yalvaç Milli Eğitim Müdürlüğü'ne operasyon düzenledi. Operasyonda müdürlüğün 4 yıllık ihale evraklarına el konuldu.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir ihbar üzerine savcılıktan alınan arama kararıyla önceki gün Yalvaç Hükümet Konağı'ndaki İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde arama yaptı. 2011- 2015 yılları arasında ilk ve orta dereceli okulların yakacak kömür alımlarına ilişkin ihalelerde Kamu İhale Kanunu'na aykırı davranıldığı yönündeki iddialar üzerine Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 4 yıllık ihale evraklarına el konuldu.

Aynı gün polis ekipleri 15 ayrı okuldan da kömür numuneleri aldı. Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü'ne gönderilecek kömürlerin kalorileri ve kalitelerinin analiz edileceği ve soruşturma dosyasına konulacağı belirtildi. Operasyondan 2 gün önce de İlçe Kaymakamı Ahmet Süheyl İçer tarafından konuya ilişkin idari soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Isparta Yalvaç Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Kömür Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement